Transfer Nöbeti #9

Sağ veya sol kanat alıp 10 numaraya kaydırma yapma aşkı nereden türedi acaba ya ?

Haluk yönetimden talimatı almış gaz alma çalışmalarına başlamış

Martinelli ve Leao ya 40 milyon teklif etme işi kolpadır kasada olmadığından daha yedek stoper forvet alamadılar

Sallai savaşan bir adam ama şampiyonlar Ligi'nde sağ bek filan olmaz. Adam nerde durduğunu bilmiyor. Adamada kizamiyorsun sağ bek değil herif.

sallai-singo ikilisinden birinden çıkıp orayı yerliyle yedekleyip yabancı kontenjanını arttırmamız gerekiyor
10 sınır var 2sini sağ beke veriyoruz arkadaş bu nasıl planlama
Rizedeki sağ Beki alıp sallaiyi göndermek lazım. Singoyu şampiyonlar ligi için oynatsan yeterli bu sene

Artık neşteri vurup transferde doğru hamleleri yapmak zorundalar. Kısıtlı süre kaldı ama bunu kendileri istedi:

Yapılması gerekenler:

1. İlkay Gündoğan
2. Günay Güvenç
3. Metehan Baltacı
4. Halil Dervişoğlu
5. Eyüp Aydın
6. Armando Güner
7. Victor Nelsson
8. Elias Jelert

Aynı anda

1. Rafael Veiga (Villareal) (U23 Sol Stoper)
2. Rafael Leao (AC Milan) / Gabriel Martinell (Arsenal)
3. Can Uzun (E .Frankfurt) / A. Batrakov (L.Moscow)
4. Bruno Fernandes (M.United)
5. U23 Forvet - Franculino Dju, Chermiti vb.

Eğer Fernandes olmuyorsa Can Uzun + Batrakov alınarak, forvete Vlahovic ikna edilmeli.

Bu durumda 6 transfer

Veiga
Leao / Martinelli
8 Numara
Can
Batrakov
Vlahovic

şeklinde olur. Ama her türlü ilk senaryo borcudur artık yönetimin.

Butun bunlar olurken seneye

Apokerim, torreira,lemina hatta belki davinson + sara/sallai belki jakobs gibi birsuru degisim daha gundemde olacak.(Yabancilardan cikip yerliler ilk 11den yedege kayacak gibi gibi)

Benim artık bu saatten sonra planlamam bunlara ekstra Sallai yada Singo hangisine teklif varsa sat. Nhaga'yı kirala u23 sağ bek ve orta sahaya ekonomisi de daha uygun olacağı için Curtis Jones'u al. Chermiti yerine Chelsea'den düşecek Delap yada Emegha varsa onu al. Can Uzun'u da almamız gerekir. Lakin 2 sağ bek gerçekten fazla oradaki 1 kontenjanı da orta sahaya kaydırmalıyız.

Editler başladı yine ne level bir saflık bu

Edit: Nexy'de Martinelli editi görmüştüm de silinmiş.

En net oyuncuları almaları gereken bir sezonda ne olduğu belli olmayan Lesley gibi birini o fiyatlara almalarını hafsalam akmıyor, hani en azından düşük ücretle potansiyeli olan riske girilecek biri olsa onuda anlarım bu sezon o sezon olmadığı halde. Bu bir ihanet gibi adeta, çıldırmamak elde değil. Ben hep diyorum bizim en büyük ve en tehlikeli rakibimiz yine kendimiz. Kendi kendimizi imha ediyoruz. Buna dur diyecek kimse yok mu?

Bu saatten sonra gelen adam fayda vermez 3 aydır kupa gezdirdiler devam etsinler yaktılar sezonu helal olsun Aziz e desenki geç Galatasaray ın başına bunu yapamazdı

Abdullah Kavukçu, kapanan integram hesabi için yaptığı uğraşı keşke, transfer için yapsaymis. Eray Yazgan vb kişiler kulüp içinde bu kadar guclumu kimse kellesini alamıyor. 3-4 başkan vekili stadyum da sadece gol atabilirsek, gollll diye bağırmak için var sanırım.

Geri
Üst Alt