- 23 Ocak 2019
- 25.595
- 33.292
- 2.273
Milan'ın çarkına tüküreyimNoldu Leao aşkı küllendi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan'ın çarkına tüküreyimNoldu Leao aşkı küllendi mi
Biz alacağız bak görürsün. Farioli'nin sisteme uymuyor zaten çakacak yer arıyorlar. Para harcamadik harcamadik gider buna veririz.Emre Mora hareketli cocuk bir seyler yapmak istiyor lakin hucumda top vermiyorlar takimla bagi kopmuş. Savunma anlamında da hareketli lakin cüce olduğu icin rakipler sirtlarına alip gezdiriyor, top ayagindaki rakiplerini sinek ısırığı kadar rahatsız edebiliyor.
Tahmin etmiştim sayın güntürk sadece fikrinizi almak istedik şimdilik başkaca bi sorumuz yok teşekkür ederizCüceleri severim başka sorunuz var mı?
MORAAAAAAAAAAAAA
kaç tane kucak var daha allah bilirMendes'in kucağa oturduysak yandık.
Haberler kolpa değilse yarın batrakovdan haber bekliyoruz. Batrakov olumsuz olursa bunu aliriz dediğin gibi porto çakacak yer arıyor. 10+40a aliriz.Biz alacağız bak görürsün. Farioli'nin sisteme uymuyor zaten çakacak yer arıyorlar. Para harcamadik harcamadik gider buna veririz.
Kucak derken Mendes aracılıktan da öte doğrudan çocuğun menajeri. Porto'da Farioli varken Mora'nın parlayabileceğine inanmıyorlar. Çocuğun transfer olmasını istiyor hazır bir şekilde piyasası da varkenMendes'in kucağa oturduysak yandık.
Tarifi tam yapabiliyorsan gel orijinalini açalım
Mora gelirse 8 numara falan oynar bizde. O yüzden opsiyonu seneye itelebilirse batrakov da gelmeli.
Hareketli hızlıca rakip sahaya giden herifler lazım bize.
Bu isimler Mora+batrakov+leao olacaksa olmalı. Aynı anda olmalı hayır diyebilecek halde değiliz valla.
Ben Reijnders istiyorum, onun dışında çok da fark etmez. Leao ile birlikte ikisi de formsuz, kötü bir sezon geçirdi. Milan ile uğraşacağımıza varsa imkan Arsenal ile anlaşabiliriz. Leao sahaya kendisini verdiği sürece bambaşka şeyler izletir ama Martinelli de mücadeleden kaçmayan çalışkan birisi. Milan faktörünü düşününce, geldiğimiz şu noktada Martinelli daha cazip duruyor.Martinelli yi arzuladigin iddialari doğrumu