Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    143
  • Bu anket kapanacak: .
Mora gelsin en kötü Mendes bir yere yollar sezon sonu diyenler.. ne hikmetse bir yere yollayamadı bu sene.. Ağustos'un ortasına geldik :D
Artık Arabistan'da bile istenmeyen o çocuk, Roma 25 verdiyse biz 50 verir bitiririz. Bizlik iş

Moretto da türk muhabirlerine dönmüs iyice. 50-60 dediğinin arasında 10m euro var arkadaşım:)

Almayın leaoyu yav nefret getirdiler gidin langı yada şu souleyi alın gelin bitsnede 10 numara alın kapatın eylüldede 8 numara ve sol stoper kovalayın

Milana son 40+5 milyon diyip rest çekeceksin anında kabul ederler bizimkiler iş bilmiyor rest çekecek bu adamlara açık kapı bırakmayacaksın işlerine gelirse

Soule bildiğin kanat. TM'de 10 numara - forvet arkası oynamış görünüyor ama tamamen sağda konumlanmış, kanat gibi oynamış. Bize oraya doğal bir 10 numara gerekiyor. Mora'nın da aslında en iyi oynadığı pozisyon kanat. Bu yönetimle, bu plansızlıkla kimi alırsak alalım bir halt olmaz. 13. bitirdiğimiz sezonun sonrası bu kadar kötü hissetmiyordu taraftar.
en mantiklisi Can Uzun o zaman

Lang+Can Uzun alıp yedek forvet ve yedek stoper u23 alalım yeterli
Nhaga da kalsın bir yere yollanmasın

Herifler satmak için götünü yırtıyor ama biliyoruz ki bizim beceriksizler osimhen parasına alır

Transfer falan yapmayın artık para edecek topçuları da satın geleceği bok etmeyin bari

Şu soule aklıma yattı benim kontenjanada uyuyor soule Reijnders benden okey olur

Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Reijnders
Sane Soule Barış
Osimhen

Bitanede sol stoper bulsak oldu bu iş derim

Lan başka oyuncu mu yok ne Leaosu. Buna 50 milyon veren hain oğlu haindir. Hadi bakalım ben diyeceğimi dedim

Nelsson ve Jelert'i paket yapıp bir tane yerli takasına giremiyor muyuz yani? Kimse oynatmaz mı bu adamları Super Lig'de?? Zaten yurtdışına satamıyoruz belli.

Geri
Üst Alt