Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    140
  • Bu anket kapanacak: .
İşte böyle diye diye günün sonunda bu çapsızlar KDB ile tamamlar transferi. O zaman iş Okan hocaya düşüyor, madem tepki gösterip istifa etmiyorsun eldeki oyuncularla oynayabileceğin en mantıklı oyuna geçmen gerekiyor. CL maçına kadar olumlu anlamda bir şeylerin değişebileceğine inanıyorum takım içinde ancak yaz başı oluşan o büyük beklentileri elbet karşılayamayacaklar.
Aynen öyle KDB dısında alternatifleri yok gibi. O da gelir 2. haftada sakatlanır Ocak devre arasında kadar sakat kalır. Bu iyi alternatif. Kotu alternatif de agustos sonu Osimhen gider, yerine bir tane bosta kalmıs yabancı ve bertug ya da ali habeşoglu gelir.
Ortada dönene bakınca bu iş transfer yapamamak vs gibi basit birsey degil. Ya cidden para yok ya baska birseyler donuyor. Kotu senaryoda toparlanmak en az 3 -4 sene surer.
Taraftarın tepkisi buradan işi döndürebilir ama o da şu an çok yetersiz.
Galatasaray tarihinin en kritik zamanlarından birini yasıyoruz bence.

Bu saatten sonra transfer olmaz bence. Yeni yönetim şart. Okan da istifa edebilir Çorum maçından sonra.

Bunlar cidden parayı yemiş bitirmiş başka açıklaması yok. Öyle büyük batırmışlar ki insan içine çıkacak yüzleri yok

Operasyonlar devam edecek , GSnin önü kesilecek bu yıl
Sen topunu cık oyna.Gerisini düşünme .2 golünü iptal ederse 4 gol At.Otesi yalan.Hersene yokmuydu dediklerin?
Bu gözler 18 dışından uçarak penaltı alanları gördü ve sürekli el arttırıyorlar.Zaten olağan şeyler bunlar.

Eski üyeye 1300 tl fiyat çekiyorlar aylık. Yenilemek istediler ben Galatasarayliyim dedim 1300 den 439 tl ye düştüler 😂

Bir iptal dilekcesi yaz 250-300 liralik teklif gelir 10 gun icinde ama ilk teklifleri reddet direk 3.-4. aramada en dusuk fiyati alirsin..
İnsanlarda heves birakmadilar gram heyecanim yok sezon baslarken keske aylik 1000 lira olaydi da adam gibi bir GS izleseydik..

bu dakikadan sonra kimi getirirlerse getirsinler ki, onu da beceremeyecekler ya da 3 kuruşluk adama 5 kuruş verecekler.

bu seneyi Dursun, korkusundan satmıştır !!! para pul hepsi bahane, dur dendi durdu

Bu çomarlar maaş ödeyecek para çıkaramıyorken basketbol ve voleybol salonu için 200 milyon doları hangi kafayla harcadılar lan? Buna izin veren divan kurulunun suyuna ilaç mı attılar?

Kahve konyak ekside 2 gun icinde leao- can uzun biter entrylerini falan da silmis 😂
Su sacmaliklari yapmasa insanlar saygi duyardi en azindan..Su anki yonetim kendi kendini bile yalanci cikarabilecek kapasitede .. Bu sezon ilk kez duyumculara cok kizamiyorum tarihin en dandik yonetim sekliyle karsi karsiyayiz..
Siyasete Satilanlar Ordusu

Bu üstün zekalı gs liseliler ohal ilan edemiyorlar mı?Mesela dursun özbek normalde yapması gereken görevleri yapmasa hatta bir daha klübe bile gelmese bir sonraki seçime kadar kalabilecek mi?Forumda illa içeriden tanıdığı olan vardır bizi bir bilgilendirsin.

Kahve konyak ekside 2 gun icinde leao- can uzun biter entrylerini falan da silmis 😂
Su sacmaliklari yapmasa insanlar saygi duyardi en azindan..Su anki yonetim kendi kendini bile yalanci cikarabilecek kapasitede .. Bu sezon ilk kez duyumculara cok kizamiyorum tarihin en dandik yonetim sekliyle karsi karsiyayiz..
Siyasete Satilanlar Ordusu
Düsürdügü karilar futbol entryleri sevmiyormus. O yüzden silmis. :asd:

Geri
Üst Alt