Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.321
- 3.497
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afaki ütopik kadrolar yapmayı seviyorum be murat dost, yarı şaka yarı ciddi nasıl görünür merak ediyorumAğızinla içsen dursunun bu kadroyu kuramayacagini bilirsin be samuray dost

Inanmak istemiyorum . Bu ṣartlar dogruysa ve almadiysak ne diyeyim
Jankat’ın yaptığı çok doğru adam 1’nci
kaleci olacağım demiyor 2’nci kaleci yapın fırsatı kaparsam formayı kaparım diyor
Günay mı yoksa gelecek yıllara damga vurabilecek bir kaleciden olmak mı bu bile kulübün yönetiliş şeklini gösteriyor
İstedikleri kadar gelir elde etsinler bu sene gelecek başarısızlık o heves kırıklığı tekrar borçları uçuracak
Burada birçoğumuz gibi, hayatta en keyif aldığım şeylerden biridir Galatasaray'ın maçını izlemek, Galatasaray'ı takip etmek.
Yeminle tiksindirdiler. Ne zerre kadar heyecan bıraktılar, ne tutku. Her sezon başı, ligin ilk maçını heyecanla beklerdim. Şu an umrumda bile değil.
Başarısızlık yok mu bu işin içinde? Elbette var. Yeri gelir, başarısız olursun. Ama deneyip de başaramazsın. Elinden geleni yaparsın, olmaz.
Bu sene öyle bir yönetim şekline maruz kalıyoruz ki; kasten yapsan bu kadar kötü yönetemezsin.