Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Takımda forvet yok.

Gidin adam gibi icardi'nin 1.5 sezon önceki boşluğunu ya da Mertens'in 1 sene önceki gol ve asistini dolduracak adam alın.

10 numara diye diye transferi yediniz.

Mertens de kariyeri boyunca 2.forvet ya da kanat forvet oynadı. 10 numara takıntısı yüzünden transfer yapmıyorlar.

Alacakları da saçma sapan regen topçulardı Batrakov, Mora gibi 1 gol 3 asist yapacak. Bir de üzerine 30+ maliyete girecektik.

10 Numara'ya macera arama al Samardzic'i sol kanata da Barış'ı gönderiyosan al Martinelli'yi.Leao için 50 milyon Euro kabul edilmemişse ona da mı 80 milyon Euro bonservis vereceğiz?

Dursun Özbek Villarreal maçının devre arasında Levent Tüzemen'e demişki:

"Taraftar bana isim versin transfer edeyim. Taraftar isim verdi de biz mi almadık." demiş.

Yazılanlar doğruysa bu Dursun Özbek kendini ne sanıyor acaba? Okan Buruk transfer konusunda berbat bir hoca, kabul ama Dursun Özbek de kadro planlamasını yapacak kişi değil.

Herkes haddini aşmaya, üzerine vazife olmayan işlere kalkışmaya başkadı. Aptal bir güç zehirlenmesi içerisine girdi kulübü yönetenler. Bu egolarının içinin boş olduğunu, aslında bir bok olmadıklarını da çok iyi gördük özellikle bu dönem.

Bizim takımın 3 temel büyük sorunu var 1-10 numara yok 2- torreira 3- apo bizden iyi bir 10 alıp torrun yerine doğru düzgün adam almayıp ve apo yerine iyi bir sol stoper almadıkça malesef bizden 1 yol olmaz

Temmuz gibi bir kaç haberde kasada para olmadığını ve Ağustos’ta gelecek bu sezonun CL ödemelerinin beklenildiğini okumuştum. Baya sövdüm o ara bu habere ama doğru sanırım

leonardo dicaprio bravo GIF

Dursun Özbek kayyumdur.

Dursun Özbek Florya peşkeşinin piyonudur.

Dursun Özbek sözüne itibar edilmeyecek çapta bir insandır.

Galatasaray Dursun Özbek'e rağmen şampiyonluklar yaşamıştır.

Dursun Özbek ve kardeşini bu kulüpten defetmek her Galatasaraylı genel kurul üyesinin boynunun borcudur, mecburi hizmetidir.

Dursun Özbek Galatasaray'ın marka değerini yerle bir ediyor. Galatasaray'ı transfer masalarında meze ediyor. Galatasaray parası ile oyuncu alamayacak konuma geliyor.

Dursun Özbek Galatasaray'ı başarılı yapan kendi gen kodlarıyla oynuyor. Başarıya sebeb olan kim varsa kulüpten uzaklaştırıyor.

Varsın Galatasaray bu sene küme düşme potasında olsun isterse canı sağolsun. Yine şahlanırız ama bu iğrenç herif ve şükerasını kulüpten def edilmeli.

Nefret objesisin Dursun Özbek.

değerli yönetime uygun, (uygundan kastım hemen iletişime geçip ederinden fazla ödeyerek alabileceğiniz oyuncular vereyim)

1- Adil Demirbağ. Takıma iyi bir 3. stoper olur, standardı vardır işte, tam sizlik, hemen arayıp alabilirsiniz. Normalde 4-5'e bitebilecek transferdir ama siz 8'e alırsınız.

2- Yusuf Sarı. 29 yaşına geldi, epeydir zaten eskisi gibi değil. Madem yedeğe para vermek istemiyorsunuz, çok ucuza çözersiniz herhalde 3-4'e bırakırlar, yedekte durur.

3- Umut Bozok. Sözleşme imzaladı mı bilmiyorum ama tam Osimhen'i yedekleyecek oyuncu başkanım, skill videolarını izleyin bayılırsınız.

4- 2 tane yabancı sağ bekimiz olduğu için buraya 1 tane de yerli sağ bek lazım diye düşünürseniz -bi de bu sezon yeterince pahalı oyuncu almadık sanki- Arda Okan için Göztepe'nin kapsını son gün çalın, 15'e de onu alın.

5- Aa doğru 10 numara istiyorduk onu yazmamışım, Abdülkadir Ömür'ü çekin. Antalya zor durumda en fazla 6-7'ye verirler gibi normalde. Onu da 8-9 milyona çözersiniz başkanım.

Bu isin sonu Kevin de Bruyne'ye gidiyor. Belki Napoli son günlerden maasindan kurtulmak icin belese birakir bizde para harcamadan oyuncu almis oluruz diye düsünüyordur yönetim.

Ya bu Tolgahan zibidisi milletle dalga geçiyor etkileşim için laf kasarligi yapıyor siz de yiyorsunuz.

3 haber vereceğim dediği 3 twitte Boş , zaten konuşulan şeyler.

Sami yen menajerlerin kucağına düştük deyince de bugün bu twiti atıyor.

Yasaklayın şunu , adam t...k geciyor siz de yiyorsunuz.

Geri
Üst Alt