Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Singo - Nelsson - Sallai - Jelert'i satıp Veiga ve sağ bek transferi yapılabilir.Bu 4 oyuncudan ne kadar kazansak kârdır..

Bence bu Veiga gibi isimlere biz "aa iyi oyuncuymuş alalım" demiyoruz. Menajerler getirebiliriz diyordur. Bizimkiler de 30'a olur mu vb yokluyordur.

Greenwood'u 38'e alan Marsilya, iki yıldır verim aldığı oyuncusunu 39'a sattı mesela. Villarreal de bonservis harcamıyor belki onların da mali durumu benzer, satmak istiyor olabilirler.

Bence bu Veiga gibi isimlere biz "aa iyi oyuncuymuş alalım" demiyoruz. Menajerler getirebiliriz diyordur. Bizimkiler de 30'a olur mu vb yokluyordur.

Greenwood'u 38'e alan Marsilya, iki yıldır verim aldığı oyuncusunu 39'a sattı mesela. Villarreal de bonservis harcamıyor belki onların da mali durumu benzer, satmak istiyor olabilirler.
Greenwood'un durumu farklıydı. CEO'lari kulüp kanalından açıklama yapmıştı kendisi bizimle kalmak istemiyor ve Fener'in teklifinden daha iyi bir teklif almadık diye. Mecbur kabul ettik demişti.

Akıl sağlığım için biraz ara vericem akşama kadar yıldım yıkıldım yemin ederim hava almam lazım

Viega hem yerden osimhen gibi bir adamla aşık atacak kadar çabuk hem de hava toplarında çok etkili bir topçu. Mümkün değil 40 milyondan aşağıya vermezler

Ben şunu anlamıyorum madem 40 bonservis verecek durumumuz var bunu niye 10 numara için harcamıyoruz bu ne saçma strateji. Kanat'a ihtiyaç mı varda 40 bonservis harcamaya çalışıyoruz çek oraya u-23 kanat tonla adam bulursun oraya kiralık bile alabilirsin.

şaka maka lig başlıyor ama büyük çoğunlumuzda gözlemlediğim ki ben dahilim bu çoğunluğa sıfır heyacan sıfır heves sıfır umut var. Bunun sebebi olan kişi ve avanesi bellidir.Makama saygım sonsuz ama şuan o makamı işgal edenlere nefretimde sonsuzdur.Bizi bu duruma bilinçli bilinçsiz düşürenler Allahından Bulsun

Galatasaray, Gabriel Martinelli için 5 M€ + 35 M€ zorunlu satın alma opsiyonuyla teklif yaptı. (Ertan Süzgün)

Galatasaray, Nathan Zeze için yeni bir hamle yapacak gibi gözüküyor. (Ertan Süzgün)

Geri
Üst Alt