Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Yok yok yok yerimizde sayıyoruz vallahi
Bu sezon artık olacak olan transfer Osimhen ve Sallainin gidişi ve Okan Buruk istifası sonrası yeni TD transferi olur.
Rusyadan 20 yasında cocugu 1 haftadır gercekten alamadıklarına inanıyor muyuz?
Ya da corumun bile catur cutur transfer yaptıgı sezonda bir yedek stoper, forvet bulamadıklarına?

martinelli ve düzgün bi 10 numara çekin artık lig başlıyor şl başlıyor allah kahretmesin sizi ya. 2 tane oyuncu alcanız 3 aydır bekliyor millet sizin yapacagınız yöneticiliğin ben.

Çok değil 1 ay önce falandı şunlar söylendi;

OB: "Bu sezon yerli oyuncular katmak istiyoruz", "hem avrupa hem lig için 2 tane iyi ilk 11'imiz olmalı"

An itibariyle;
* 1 Tane bile yerli oyuncu alınmadı
* Değil 2 tane, 1 tane ilk 11 zor çıkıyor, yedekte oyuncu yok.

Bu nedir şimdi?

Fatih Terim'in ben iyi bir başkan olabilecek vizyona sahip olsa da o karakterde biri olduğunu düşünmüyorum.

Fatih hoca çıkacak divanda soruları alacak, eleştirilecek vs ve sakin sakin cevap verecek he.

ulan senin bıyığını diye girer birine

Fatih hoca her zaman TD olmak ister. Başkanlık yapacaksa da tüm ülke futbolunun başına geçmek ister muhtemelen.

Çok değil 1 ay önce falandı şunlar söylendi;

OB: "Bu sezon yerli oyuncular katmak istiyoruz", "hem avrupa hem lig için 2 tane iyi ilk 11'imiz olmalı"

An itibariyle;
* 1 Tane bile yerli oyuncu alınmadı
* Değil 2 tane, 1 tane ilk 11 zor çıkıyor, yedekte oyuncu yok.

Bu nedir şimdi?

Geçen sezon ligin ilk yarısını Kaan, Kutucu ve Icardi rotasyonuyla geçirdik, takım yamuldu. Bu kadro lig ve şampiyonlar ligini birlikte götüremez. Bu halde şampiyonlar liginden ümidi kesip lige odaklanmamız lazım.

Köklü değişim şart, yönetim hoca yardımcılar ve kadroda köklü revizyon

Köklü değişimler genelde iyi olmaz. Yani bileğim burkuldu diye kolu komple kesip yenisini takmaya çalışmak gibi bir şey olur şuanki durumda.

Bizim net problemimiz: yönetim.

Önce yönetim değişecek.

Ondan sonrasına bakılır.

Emre Kaplan: "Yapılmayan transferler, Galatasaray'da bazı oyuncularda sezona bakışıyla ilgili 'geçen sene kadar iddialı olmayacak mıyız, yatırım yapılmayacak mı?' gibi bazı düşünceleri oluşturuyor. Takımdaki oyuncular bile kadrodan kuşku duyuyor. Herkes transfer bekliyor."

Böyle şeylere pek inanmam ama İcardi'nin bize çok uğurlu geldiğini düşünüyordum hep.

İnş bu sene şampiyon oluruz.

osimhen çık tehdit et bu vasıfsızları 5 tane iyi adam almazsanız giderim de

file_00000000f9c481f4a4649201b19870f2.webp

Şimdi hazırladım bunu da... 😀

Transferler öyle böyle yapılacakta ömrümüzden ömür gitti vallaha

Geri
Üst Alt