Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
5 milyonluk adamlara 30-35 sıkacağız panikle. Ya da bile isteye kötülük yapmak isteyenler hainlerle.

Sarpertim şarkı yazdım nasıl olmuş @Sarper Yıldırım

Dursun mu durmasın,başkanlık sana uğramasın,
Gelsin de gitmesin bir daha ayrılık hiiiiçç,
Mevlam sakınsın sen her türlü yöneticilikten,
Bir dersin bitmezki, Dursun laftan anlamazkiii

Berkant Tilbe

Cezam kalkmış ta zaten degisen birsey yok gundemde

Aslolan GALATASARAY 'dir kullar gidicidir ayrica biri kepce kulaklı ise ona kepce kulak demek hakaret sayılmaz hukukta, hani bilinsin istedim.

Neyse bu ulkeyi zaten kraldan cok kralcilik bu hale getiren ana sorun.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 yıldız yap dedim 6 yıldızlı yaptı... demek ki 5 sene daha bekleyeceğiz... 😀
file_0000000018b0824680270a3d00e79be1.webp

Dostum trabzonsporu tut bu kadar köklü revizyon istiyor isen

@Aybars Ay ayb
Köklü değişimler genelde iyi olmaz. Yani bileğim burkuldu diye kolu komple kesip yenisini takmaya çalışmak gibi bir şey olur şuanki durumda.

Bizim net problemimiz: yönetim.

Önce yönetim değişecek.

Ondan sonrasına bakılır.
Lig yeterli ise hocayı değişmek kafi transferede gerek yok, Avrupa'da başarı isteyen çok zırlar

Leaoya verilecek parayı sokağa atsak daha faydalı olur

Aklı olan adam 10-15 milyona da oyuncu çözer
Maalesef kulübümüzde profesyonel bir transfer komitesi yok
Yıllardır farkı açamamamızın temel sebebi bu
Yabancı planlaması Avrupa ve kupalarında oyuncu planlamasına bile doğru düzgün yapamıyoruz
Kulüpte ciddi akılcı bir değişimin olması şart

Bu kadar gündem varken, dış etkenler rakipler ile ilgili devamlı olumlu hareketler yaparken bu sene gerçekten umudu olan var mı ?

Almasınlar artık kimseyi, hazır kar yapmışken para kalsın. Şunlar bi şampiyon olsun da belki normale döner ve sadece futbol izleriz

Biz 10 numara bekliyoruz.cunku olmadığından.Trabzon kadroda muci varken bugun yeni ikinci ortasahasini getiriyor ukraynadan.İnsan gerçekten şaşırıyor.
Ruslan Malinovskyi

sözleşmesi bitenleri göndermek
Kiralık verilmesi gerekenleri göndermek
Teklif geldiğinde verilmesi gereken oyuncular göndermek
Takımdaiki as,yedek olarak eksik bölgeleri belirleyip gereken oyuncuları almak..

İlk madde lemina gönderilmedi.
Kiralık gitmesi gereken gençler hala kadroda
Takımda satılabilir oyuncuları hiç teklif yok..
Son madde ihtiyaç olan orta saha bölgesine eldeki oyunculardan artısı olmayan bir oyuncu dışında transfer yok.o kadar eksik varken şimdiye kadar bir tane transfer yaptılar oda hem kalite hem tarz olatak hatalı.
Şimdi gelde bunlara küfür etme..

İlk 11 için sol stoper, 6-8-10 olmak üzere 3 orta saha
Eldeki kanatlar seviyesinde bir oyuncu olmak üzere 5 ilk 11 seviyesinde adam alınmalıydı.
Ondan sonra yedek forvet olmak üzere toplam 6 oyuncuyla planlama tamamlanacaktı.

Bu durumda otomatikman alternatiflerinde güçlü olacaktı.Okan buruğun dediği gibi Çok rahat iki tane kaliteli kadro çıkarabilrdik.

Şu an bakıyoruz çıkan haberlere bir tane orta saha ismi çıkmıyor ve muhtemelen o bölgeye iki adam lazımken bir tane bile transfer yapmayacaklar.Bende diyorum ki bu bölgeye transfer yapılmadığı müddetce hiç transfer yapmalarına gerek yok.Çünkü paralar çöpe gidecek..

Bu saatten sonra taraftarın yapacağı en güzel etkili iş istfia falan olmayacağına göre iorta saha yangını yapmak..

Geri
Üst Alt