Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Kasper Högh Celtic e 13 milyona gitmiş
Bjk fb nin düşünmemeyi de garipti acikcasi
Sen 40 milyona oyuncu alamıyorsun
Varsa tabi o para
Transfer biraz da vizyon isidir
Bizimkiler hepten batırdı
30 milyona boey sat
Singi jelert sallai frankovski
Neredeyse 2 kati para harcadın
Hele jelert e harcanan para

Keramet hocada yani, Galatasaray tarihinin tüm zamanların en pahalı kadrosu değil yani
4 yıl üst üste ülke tarihinde sadece 2 kere olduğuna göre öyle basit bişey değil heral¿ başakşehirde de en pahalı kadroya sahip değildi diye düşünüyorum

Bu yıl herkesin enerjisi öyle düşük ki yönetim hoca topçu kim gelirse gelsin şampiyonluk şansımız %1 fln.

Altındaki taraftar yorumları korkutucu. Paket yapın yollayın Galatasaray'a vs yazmışlar :D
Benim en cok dikkat ettigim sey taraftar yorumlari. Bir adami taraftari yollayin diyorsa iki kez dusuneceksin. Bunun istisnasi tabi ki olur ama cok dikkate alinmasi gereken birsey.

batrakov'un karısı bize gelmek istiyormuş
onu alın bari
adam da sonra gelir

4 yıl üst üste ülke tarihinde sadece 2 kere olduğuna göre öyle basit bişey değil heral¿ başakşehirde de en pahalı kadroya sahip değildi diye düşünüyorum

Bu yıl herkesin enerjisi öyle düşük ki yönetim hoca topçu kim gelirse gelsin şampiyonluk şansımız %1 fln.
Başakşehir'e Birlo Erdoğan'ın yatırım yaptığı herhangi bir yıl herhangi bir hocayla hatta hocasız bile şampiyon olabilir, o yılki Başakşehir maçlarını benim gibi tek tek izlemeni öneririm sezon sonunda Birlo erdoğan tek başına zıp zıp zıplıyordu tribünde

Geri
Üst Alt