Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Gemini_Generated_Image_auz0v1auz0v1auz0.webp

Uğurcan
Sallai Davinson Veiga Jakobs
Sane Torreira Reijnders Barış
Balogun Osimhen

Güzel olabilir aslında Tor yerine iyi bir b2b olmalı

Gerçekçi düşünmeye çalışacağım, yönetimden aslında 2'den fazla transfer yapmasını beklemek ve bunların da iyi oyuncular olmasını beklemek yeterince hayal zaten de neyse.

Satış:
Singo'dan çıkmak -zorundayız-. Singo'nun bu sene net 40 maç oynayabileceğini bilsem yine satmak zorundayız derdim. Hem para girişi hem yabancı sınırının açılması için. Sallai ve Sara'nın takımda kalması lazım, iki oyuncu da senede sana 40 maçı vaad ediyor en azından.

3. stoper:
Bu takımın muhtemel tandemi Apokerim ve Sanchez olacaktır yine. O yüzden şuraya yedeğe gelecek ve belki Apo'yu zorlayabilecek bir oyuncu çözmemiz çok önemli. Mal gibi yabancı hakkımızı daha fazla savunmada kullanmak yerine Ümit Akdağ veya Ahmetcan Kaplan, olmuyorsa en azından Adil Demirbağ alınmalı. Bu da olmuyorsa kiralık Yusuf Akçiçek. Şu 4 oyuncudan biri gelmeli.

Merkez Orta Saha:
Herkes Reinjders diyecek ama City'nin 30-40'a bırakacağını sanmıyorum şu aşamada. Bu adamı almak istersek eylül'ü beklemek zorunda kalacağız gibi. Evet gelebiliyorsa ne ala ama olmuyorsa; boş durumda olan 3-4 tane iyi diyebileceğimiz oyuncu var. Hepsinin ayak kalitesi çok iyi. Yazı yatarak geçirdikleri için sadece takıma bugün gelseler alışıp rahat rahat oynamaları için 2-3 hafta lazım. Fabinho, Goretzka, Kessie. Şu 3 oyuncudan biriyle 1+1 imzalayabiliriz.

10 Numara
Bu saatten sonra çok fazla seçici davranma şansımız yok. Parayı vs verdiğimiz an net gelecek 2 tane oyuncuyu biliyoruz. Can Uzun ve Batrakov. İkisinden biri değil, ikisini de almak zorundayız. Can'a artık 40, Batrakov'a da 30 mu sıkıyoruz napıyoruz ama bir şekilde bu 2 oyuncu da gelmeli. Zaten başka ilerletebildiğimiz oyuncu yok. (Reinjders'e para sıkıldığı takdirde Batrakov değil Can alınır sadece)

Forvet
Bir diğer 23 yaş üstü hakkımızı kullanmak için bir fırsat çıkt. Depay. Sol kanat forvet, forvet arkası, santrafor... Her yerde oynayabiliyor, tecrübeli. Osimhen'in yokluğunda çok panik yapmayız. 1+1 ile getirebiliriz bence.
Bunlar gercekciyse hayal ne kuruyon

Balogun nasıl bir forvet Osimhen tarzı mı yoksa kanatta oynayabiliyor mu

Balogun olabilir videolardan gördüğüm kadarıyla baya pres yapan bir profil gibi Okan hoca istemiştir bunu kesin

Bence son 20 günde çok ihtiyacımız olan adamları ucuz/pahalı tartışması bir yana alacağımızı düşünüyorum. İçimde böyle güçlü bir his var. Allahım beni renktaşlarıma ve daha da önemlisi bu takımı ahlak yoksunu rakiplere mahçup etme. Amin.

Ben artık bunların bilerek oyuncu almadıklarını düşünüyorum. Okana da kadromuz hala en iyi bu kadroyla da şampiyon olursun diyecekler.

Bence son 20 günde çok ihtiyacımız olan adamları ucuz/pahalı tartışması bir yana alacağımızı düşünüyorum. İçimde böyle güçlü bir his var. Allahım beni renktaşlarıma ve daha da önemlisi bu takımı ahlak yoksunu rakiplere mahçup etme. Amin.
Aynı şeyi bende hissediyorum bu arada 3-5 güne çok hareketlenecek gib geliyor sanki bir anda inşallah olur ya

Sacha tırıvırının verdiği duyuma bak. Osimheni 65 e birakmaya hazirmissiz. Ulan zaten 80 e aldık canavar gibi adamı niye 65 e satalım mal değneği seni. Bu sacha tier 10 falan mı forumda?

Balogun ismi çıkıyorsa bikinili ki osimhen'i satacaklar 4-4-2 hayali kurmayın 2 top kontrolü ve pası olmayan adamlarla oynayamazsin

Yine 50- 60 milyonluk adama gitmisler köyün delisi gibi birde kiralik teklif eder yada 25 falan tellif verir bunlar baloguna konusmaya dahi gerek yok.

Yonetim cikip sampiyon oldugumuzda kadromuzu koruyup 1-2 takviye yapacaz deseydi kimse Noa Langa birsey demezdi.Ancak Leao Martinelli Bernardo silva Musiala gibi isimleri basina atip ondan sonra toz olacaksin cikip dogru duzgun aciklama yapmayacaksin birde diyorsun ki Avrupanin en iyi takimini kuracam birakin bu ayaklari talimatla hareket ediyosunuz o koltuktan defolup gideceksiniz

Geri
Üst Alt