Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Martinelli'yi alacağız gibi bir hava sezdim
Ethan Nwaneri'de kiralık olarak geliyor
Hocanın bu oyuncuyuda 10 numara oynatacağını öngörüyorum

Valla Martinelli yaşı genç, hayvan gibi tempoda oynamaya alışık, en üst seviyelerde maç yapmış birisi.

Bize gelirse minimum 2 sene rakibin anasını beller öyle eli belinde top oynamaya veya Zaha'ya falan benzemez bu herif.

Osimhen kadar büyük bir oyuncu değil evet, ama neredeyse bi Osimhen etkisi yaratabilir oyunda.
Vallahi Leao dan daha mantıklı bizim için sane zaten top kovalamıyor leaoda öyle martinelli ön alan preside yapar defabsada yardım eder

Biz 45 verdik onlar 50 istiyorsa olur bu iş. Sonraki satıştan %5-10 pay koyarsın tamam.

Valla Martinelli yaşı genç, hayvan gibi tempoda oynamaya alışık, en üst seviyelerde maç yapmış birisi.

Bize gelirse minimum 2 sene rakibin anasını beller öyle eli belinde top oynamaya veya Zaha'ya falan benzemez bu herif.

Osimhen kadar büyük bir oyuncu değil evet, ama neredeyse bi Osimhen etkisi yaratabilir oyunumuzda. Çünkü çok hızlı, ikili mücadelede çok iyi, dribling kabiliyeti yüksek ve en nihayetinde yetenekli bi eleman.
Nedimim aşırı sertelim Martinelli nerede oynayacak biraz daha kalın bir analiz yapar mısın 👀😍

Dursun claude opus 4.8 ile harika bir ddos programı yazmış bizi avlıyor, eller cebe beyler yeni sunucuya geçmemiz gerekiyor daha kuvvetli bir şekilde dönmemiz lazım.

Hadi abi bitsin bu iş hadi Allah için yok falan demeyin bi açılışı yapalım gerisi gelir bunun ivmelenmek lazım

sabitledi
1786551930965.webp

Geri
Üst Alt