Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.724
- 14.290
- 1.498
Martinelli
Hakan
Can
Son kurşunda Veiga çek bitir misss
Hakan
Can
Son kurşunda Veiga çek bitir misss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brazil Kerem A.martinelli nasıl bir oyuncu geçen sene hiç dikkati mi çekmedi 4 5 arsenal maçı izledim
İkisini birlikte alamayız. Bu saatten sonra bence Batrakov'u alacaklar gibi. Onda ad 28'e satacaklar diye haberler çıktı biz 25 veriyorduk sanırım orada konu daha çok biz 3 yıl vadeli onlar 1 yıl içinde yada büyük çoğunu peşin isteme sorunu var.Martinelli+Nwaneri paketi güzel duruyor
Martinellinin onunde gordukleri herifi ucuza verdiler martinelliyi de verirler. Bu iş bitmeye yakın bence.
Fener lukakuyu alinca leaoyu bosverdik tam da tahmin ettigimiz gibi.
Martinelli vs Trossard baktım maalesef biraz dripling dışında hiçbir üstün metriği yok
Defansif yönden daha iyi metrikler beklerdim ama onlar bile benzer
Asist, pas, uzun top konusunda zaten Trossard önde
Sezon başından beri Leao aşağı Leao yukarı yatıp kalkıyorum ona rağmen bin kere martinelli tercih ederim Brezilyalı olupta bizde tutmayan oyuncu sayısı az tek tük muhtemelen kadroda birtane Brezilya lı olmalıŞuraya girmeye cekiniyor insan
Premier lig top 5 te oynayan Brezilya milli takım oyuncusu yaşı 25 Rasicha diye mi ararsin
20 milyonluk topçu diyen mi ararsin
Enteresan profiller var Martinelli begenmeyip
Encisoya 30 Batrakova 30 basalim diyenler var garip
Olmaz oyuncu hakkı yokUlan gidin o parayi Rjeinders’e basin! Nasil .ikimden bir transfee politikasi bu?
bizde bilmiyoruz valla 10 dakika önce çöp dedim şimdi gelsin diyorummartinelli nasıl bir oyuncu geçen sene hiç dikkati mi çekmedi 4 5 arsenal maçı izledim
Leao daha freestyle topçu ihtiyacımız varmı tartışılır.Sezon başından beri Leao aşağı Leao yukarı yatıp kalkıyorum ona rağmen bin kere martinelli tercih ederim Brezilyalı olupta bizde tutmayan oyuncu sayısı az tek tük muhtemelen kadroda birtane Brezilya lı olmalı