Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.149
- 67.243
- 5.003
Martinelli iyi topçu da benim anlamadığım bize yıldız 10 numara lazım. Para neden kanata harcanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye sözleşmesi bitmese 40-45e kramponunu bile alamazdık muhtemelen
gelsinlerde 1 tur çakamBu arada Arsenal forumunda bizden çok güzel bahsediyorlar he mutlu oldum
Bu arada Arsenal forumunda bizden çok güzel bahsediyorlar he mutlu oldum
Tüm yabancı kaynaklar Martinelli haberi girdi. Resmi teklif yapmışız 45 milyon sanırım bonuslarla ESPN Brasil'e göre Arsenal satmaya sıcak ve 50 milyon istiyormuş. Gelecek sene sözleşmesinin bitimine de 1 sene kalacağı için bu tarz bir teklif almayabiliriz diye düşünüyorlarmış. Burada Arsenal bir sol kanat bitireceğine inanıyorsa bırakacak bence Martinelli'yi ama Martinelli, TR'ye gelmeyi düşünüyor mu? Bu konuda bir haber yok şu an.Gelişme var mı? Sıkıntıdan oturma odasının duvarını boyadım.

Yahu boş olsada atamıyor ki..Ayrıca böyle olduğu zaman benim bile o pasları atma ihtimalim var..Yönünü sola çevirip önünü de boş bırakırlarsa Sara. Diğer türlü yengeç yürüyüşüne devam
Reis bazıları da martinelli trossardın yedeğiydi diyor. Peki trossard nasıl 18e mi ne geldi jkye. Yaşından dolayı mıBu arada Arsenal forumunda bizden çok güzel bahsediyorlar he mutlu oldum