Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 340
- 491
- 363
Reis bazıları da martinelli trossardın yedeğiydi diyor. Peki trossard nasıl 18e mi ne geldi jkye. Yaşından dolayı mı
geçen sezon yarısı kadar süre aldı trossard'ın yani o açıdan yedeği evt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis bazıları da martinelli trossardın yedeğiydi diyor. Peki trossard nasıl 18e mi ne geldi jkye. Yaşından dolayı mı
yok öyle bişey yav adamların hayvan gibi rotasyonu vardı eze,martinellii,trossard dönüyolardı işteMartinelli trossardin yedeği miydi
Eyvallah reis, ben de ümitliyim martinelliden, eğer alabilirsekHeis arada bazı farklar var şunun gibi düşün
Martinelli onlar için ne bileyim bizdeki Aydın Yılmaz gibi. Tam doğru benzetme değil ama. Çok genç yaşta aldılar, hakikaten çocukken getirdiler ve herif tamamen bunlarda gelişti. Trossard'ı tecrübesinden kaynaklı büyük maçlarda genelde ilk 11'de tercih etselerde Martinelli ile arasında sadece 500 dk fark var. Trossard bu sezon 2900 küsur, Martinelli de 2350 küsur dk süre buluyor.
Martinelli eğer kontratının son senesinde olmasaydı, çok net şekilde 60'dan aşağı alınacak bir topçu değil.
Lakin Arsenal için bu adamı 45'e satmak demek temiz 45 milyon euro kar demek, yıllaaar önce üç kuruşa getirdikleri bir isimdi.
Ha niye trossardi 20ye almadik da martinelliye 45 veriyoruz diyenleri anlarim. Bende trossardi isterdim martinelli yerine
Bende diyorum parayi 10a gömelim sol kanada u23 alalim. Amma ve lakin bu yönetimin mantikli bi hamle yapmayacagini 4 senedir anladigimdan martinelliyi istememe gibi bir luksumuzun olmadigi kanaatindeyim
Ha bu beceriksizler hala martinelliyi alamama ihtimali de cok yuksek bunu da belirtelim
Hadi ordan zalihHem martinelli hem leao oluyorsa kabul, diğer türlü martinelli beni kesmez
Rızam yoktur