Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Tzolis'i aldılar sola
Madueke'yide solda kullanabilirler
Sağ kanatta Saka ve genç wonderkid Dowman var
Nelli'yi oyuncu almadan da satabilirler Arsenal planını yapmıştır Nelli giderse 1 haftaya yeni bir isimde alabilirler

Ha niye trossardi 20ye almadik da martinelliye 45 veriyoruz diyenleri anlarim. Bende trossardi isterdim martinelli yerine

Bende diyorum parayi 10a gömelim sol kanada u23 alalim. Amma ve lakin bu yönetimin mantikli bi hamle yapmayacagini 4 senedir anladigimdan martinelliyi istememe gibi bir luksumuzun olmadigi kanaatindeyim

Ha bu beceriksizler hala martinelliyi alamama ihtimali de cok yuksek bunu da belirtelim

Oyuncuyu tanımıyorum sadece videolara göre yorum yani pek ciddiye almayın ama Batrakov'u tercih ederim.

Heis arada bazı farklar var şunun gibi düşün

Martinelli onlar için ne bileyim bizdeki Aydın Yılmaz gibi. Tam doğru benzetme değil ama. Çok genç yaşta aldılar, hakikaten çocukken getirdiler ve herif tamamen bunlarda gelişti. Trossard'ı tecrübesinden kaynaklı büyük maçlarda genelde ilk 11'de tercih etselerde Martinelli ile arasında sadece 500 dk fark var. Trossard bu sezon 2900 küsur, Martinelli de 2350 küsur dk süre buluyor.

Martinelli eğer kontratının son senesinde olmasaydı, çok net şekilde 60'dan aşağı alınacak bir topçu değil.

Lakin Arsenal için bu adamı 45'e satmak demek temiz 45 milyon euro kar demek, yıllaaar önce üç kuruşa getirdikleri bir isimdi.
Eyvallah reis, ben de ümitliyim martinelliden, eğer alabilirsek

trossard 2000 dk
martinelli 1000 dk oynamış belirttiğim üzre, trossard fazladan 10 maça başlamış

martinelli 25 yaşında tabii o açıdan bonservis normal

Ha niye trossardi 20ye almadik da martinelliye 45 veriyoruz diyenleri anlarim. Bende trossardi isterdim martinelli yerine

Bende diyorum parayi 10a gömelim sol kanada u23 alalim. Amma ve lakin bu yönetimin mantikli bi hamle yapmayacagini 4 senedir anladigimdan martinelliyi istememe gibi bir luksumuzun olmadigi kanaatindeyim

Ha bu beceriksizler hala martinelliyi alamama ihtimali de cok yuksek bunu da belirtelim

Açıkçası Martinelli 25 yaşında, yani son kontratı değil, Trossard'a o parayı veriyorsun ve son kez. Bilemiyorum kararsızım.

neden çıkmak istiyor arsenal çok iyi ise. 25 yaşında adam brezilyalı falan filan. neden yerine adam arıyorlar.. adamların kulüp satış rekorunu kırarız..

Şu transfer sezonu sağlam 6-8 olmak üzere iki adam gelsin Bizden şampşyonluğu alırlarsa adam değilim..Gerekirse daha ekonomik 10 noya brandt vs falan çeksende olurdu.
Ama şimdi istesede yapamazlar yazık yemin ederim.

Geri
Üst Alt