Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.290
- 51.289
- 3.683
Fb büyük ihtimalle kaleye Emiliano Martinez'i aldı bence yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçek midir bu? Hayır onayını telefonla alamıyorlar mı?
FB büyük ihtimalle kaleye Emiliano Martinez'i aldı bence yav![]()
Dostum sürekli transfer haberi üfürüyon her takım için niçinFB büyük ihtimalle kaleye Emiliano Martinez'i aldı bence yav![]()
Usta GS'ye çok istiyordum onu, Uğurcan sağ olsun istediğimiz her şeyi verdi. Fener'e gelmesine üzülürüm.Fb büyük ihtimalle kaleye Emiliano Martinez'i aldı bence yav![]()
Brezilyalı Olcan Adınlakapta bulamadım yav boklayacaktım
Rts bu son kontrat isine cok takililiyor burdaAçıkçası Martinelli 25 yaşında, yani son kontratı değil, Trossard'a o parayı veriyorsun ve son kez. Bilemiyorum kararsızım.
Pl ye göre istikrarsiz birazda son hali leao dan daha futbolcu. Leao 3 tane iyi hareket yapacak diye 50 vermek yerine martinelliyi alirim uatelik daha gencmartinelli nasıl bir oyuncu geçen sene hiç dikkati mi çekmedi 4 5 arsenal maçı izledim
Aziz Volkan tarzı 1 kaleci ister bence.Derbilerde de üstünlük sağlayabilecek 1 kaleci gibi benceya bu nerden çıktı
Geliyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 331164
Bizde başarısızlığa yer yok başarısıza af yok! Başarısız başkan karnını deşiyor, başarısız teknik direktör taraftarın eline silahı verip kafama sıkın diyor!
Gerçek midir bu? Hayır onayını telefonla alamıyorlar mı?
O is zor AzizimGöktuğum acaba Sadri Baykam geri mi dönüyor![]()
Kendi isteğim kanks yavDostum sürekli transfer haberi üfürüyon her takım için niçin
Aston Villa Hazırlık Maçlar'ında bile oynatmadı genel olarak.Fb'de Aziz de Volkan tarzı Derbiler'de üstünlük sağlayabilecek 1 kaleci olabileceğinden ister bence..Usta GS'ye çok istiyordum onu, Uğurcan sağ olsun istediğimiz her şeyi verdi. Fener'e gelmesine üzülürüm.