Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Kimse Martinelli ismine birsey demiyor ama en acil bölge 10 numarayken sol kanada 50 milyon bayilip son yetiskin yabanci kontenjani oraya harcamak ahmakliktir

Bunu kabul etmek bu kadar zor olmamali

Ben hala transfer sezonu kapandığında, sayısal olarak değil ama nitelik bakımından en iyi transferleri yapacağız diyorum, bütçe müsait, ayrılık fikri olan bütçeyi tutturamayan herkesin güvenli limanı olacağız ve tiko para konuşulacak, bunu tasvip etmiyorum desteklemiyorum ama sonunda son gülen biz olacağız...

Arsenal ile sıkı fıkı oldulardı sezon sonu bide Oodegard falan yapabilirler mi acaba? Torreira-Mertens uçağı gibi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünde transfersiz kapattık yarın yeni kolpalar çıkması umuduyla herkese iyi akşamlar

beyler
1786556749057.webp

Martinelli copwood dan daha iyi oyuncu olduguna kimse itiraz etmez herhalde

Leao = Zaha gibi 30 maçın 4-5’inde sana inanılmaz performans gösterir, geri kalan maçlarda ise çoğu zaman kaybolur.

Martinelli ise farklı. Her zaman belirli bir seviyede performans gösterir ve takımın oyununa çok daha fazla katkı sağlar. Leao kadar parlamaz, o “vay be” etkisini her zaman yaratmaz ama sezon boyunca istikrarlı bir şekilde belli bir seviyenin üzerinde oynar.

Çok zor sene sonunda 4.sene üst üste şampiyon olduk herkes kriz içindeydi biz süper bir ortam varken başkan sayesinde düştüğümüz ortama bakın inanılır gibi değil ya yani şampiyonlar ligini zaten atalım da türkiye ligi için sadece 4-5 direk ilk onbire koyacak adam lazım.

Bir oyuncuyu ovmek icin digerini yermenin anlami yok. Ben Leao istiyorum.. fakat Martinelli'ye cop muamelesi yapmak nedir? Elit bir oyuncu. Devamliligi var. Kendini kanitlamis ve kanitlayacak bir oyuncu.
Konferans Ligi elemelerinde 2 mac gormus ne olacagi belirsiz wonderkidler 25-30a piyasasi varken 25 yasinda, Brezilya milli takim oyuncusu, senelerce PL tecrubesi olan adama bu muameleyi yapmak nedir.. :D 20M €'a mı bıraksınlar? Biz Barış'a 50 istiyoruz. Biraz düşünelim.

Geri
Üst Alt