Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
leao yerel ligde yürüse min 20 gol katlısı verir.. adam yeni bir yer arıyor.. böyle adamlardan buruk verim alır.. sınırsız alan açıyor zaten.. ikardiye olduğu gibi davranır.. bizim ligde defans oyuncuları falan düşünülürse.. sen zaten cl takımı kurmak istiuprsan leao harici orta sahan on numaran elit olacak..

An unexpected database error

1786565769184.webp

Martinelli cok iyi topcu ama ona ayrilan bütce ile iyi bir on numara bulmak bu kadar zor olmamaliydi

Baris gitmedigi sürece as kadro da kanat ihtiyaci yok ama sayisal eksiklik var lang ayrildigi icin

On numara da ise oyuncumuz yok kadro da
Söylemeyeyim diyordum aslında ama bu defa söyleyeceğim; bitişik olması gereken pek çok yerde -de, -da eklerini ayrı yazıyorsun. Dikkate alıp almamak senin bileceğin iş tabii.

Romero bonuslarla 40 ama Veigaya 45 50 verilebilir hea

Kanat olarak bu kadar para vermek anlamsız.
Martinell için 45-50 falan çok paralar..
Arsenal daha çok sistem takımı.Teknik ve fiziksel kalitesine bakınca gerçekten riskli görüyorum bu transferi.arsenal gibi takıma bakınca sezon içinde izleyince hep martinelliden daha iyi adam lazım diyordum arsenale..

Bu kanat bölgesinede barış ve saneye pek güvenmediğim için en az ilk 11 sevyesi bir adam lazım.
Ama ne olursa olsun orta saha daha elzem.İyi bir orta saha kurgusu olursa barış ve sanenin performansını olumlu etkiler.

İsmi çıkan kanatlar artı ismi çıkan 10 nolara balikıyorum çok ciddi hata yapıyorlar.Hani transfer yapamayarak sezonu çöpe atıyorlar diyoruz yaa bence alacakları oyuncularlada değişen birşey olmayacak.

Rus Ligi'nde oynayan versiyonunu alalım bari. Sonra yine böyle videolar paylaşıp hayiflanmayalım
Ona bir şey diyemiyorum da baturina da bir şeyler olduğu belliydi yav Hırvat Ümit milli takım oyuncusuydu şlde fena maçlar oynamadı. Hırvatlar fena oyuncu yetiştiriyor geleceğin A milli takım oyuncusu olacağı belliydi kaçtı tren

Geri
Üst Alt