Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
En sevdiğim akşam pazara gidip ucuza kaliteli mal alacağım diye çürük malları mecburen almak gibi...

Bu arada jk ve ts'nin aldığı oyuncuları biz o fiyatlara çözemezdik, çok kötü bir reputasyonumuz var bu şaka değil korkunç bir şey. geçende yazdım bunu mesala jk bir oyuncuya gitse bu kargalardan fazlası çıkmaz verelim bunlara derler ama gs sonuna kadar süründürmelik ve istediğimize zaten gelecekler kulübü oldu, martinelli 40'tan kapı açıldı her gün 5 5 artıyor, milan ve Arsenal birbirlerinin hamlelerini takipliyor en fazla hangimiz sokabiliriz diye. Adımızı duydukları an yaş farketmeksizin 30'dan kapı açılıyor bize artık ilk dönem al nassr'ın bile bu kadar kötü intibası yoktur bence.
Ondaki bir etken de pazarlık yeteneği. Mesela aynı koşullarda cenk ergün gelen gidenden kazık yedi ama erden timur kazık yemedi. Torreira 6 milyon ve sanchez 9.5 milyona almak pazarlık yeteneği ve doğru strateji gerektirir

Koca Galatasaray'ın kaderini Dursun'a emanet ettik.

O da kulübü Allah'a emanet etti

Yapacak bir şey yok. Son gün piyango çıkacak diye bekleyeceğiz artık.

İlla u23 10 alınacaksa bu alınsın bir kere Hırvat 1-0 önde başlar. Oyuncuyu bilmiyorum ama ceza sahası dışı şutlarında ciddi tehlikeli biri belli ki.

Şöyle bir akşamda:

1786569008512.webp
1786569008169.webp
1786569008231.webp

Bize düşen:

1786569101387.webp

Ben şimdiden soylim, sayı ikiye düşecek, Barış yedek forvet olarak da düşünülüyor denilecek.

On numara kanat alıp bitecek.

kesine yakın bir durum
Martinelli ile birlikte ciddi anlamda adam gibi 10 numara alsınlar veya 8 numaraya baba bir isim ben okeyim şuan

Genç istemiyor oluşumun sebebi yemin ederim süre alamayacakları korkumdan dolayı başka bir şey değil. Hele bir de tüysüz arda güler vari bir fenotipi varsa o cocuğun süre alma şansı kesinlikle yok, ilkay o veletten daha fazla maça çıkar buna o kadar eminim ki. Azcık ismi cismi olan birilerini istiyorum ki oynatmamaya azcık 3.5 atsın.

Bu takima cok kaliteli ASGARI 3,,,
Hatta bana gore 4-5 STAR seviyesinde oyuncu lazim

Son 20 gunde en az 2 STAR gelmeli ki biraz olsun su kasvetli transfer donemi dagilsin..!

Geri
Üst Alt