Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.144
- 40.975
- 3.413
Yarin guclu bi ṣekilde dursun ISTIFA tezahuratlari gelmezse gecmis olsun sezonu harbiden kaybettik demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azizim napalım yandık bittik kül olduk edebiyatından gına geldi be, sen de bi ağabeylik yapmıyorsun iş biz gibi salihlere kalıyorSalihim iğneyi başka yerden yediğin foto gelir mi![]()
16 yaşındaki sakatlıklarını bile saymışlar
İnanılmaz bir oyuncu calışkan, hızlı, pırpır tarafımız bellidir abdiciyizŞimdi de sol kanat için Ez Abde diyorlar bu arada kendisi ismi geçenler arasında en çok istediğim oyuncudur. Diğer oyuncuların hepsinden daha faydalı olur sol kanatta. Umarım Eğri gemi doğru sefer olayı olurda Ez Abde'yi alabilir bizim beceriksizler.
Soyadini acilen degistirmelisin dostum.bugün teklif haberlerini sürdüler yarın maçtan sonra da red haberlerini sürerler sosyal medyaya.
Martinelli Türkiye ligine ikna olmadı.
Abde için Betis serbest kalma bedeli 60 milyon istiyor.
Milan Leao konusunda Leeds ile anlaştı
Rus kulübü alınan kötü sonuçlardan sonra Batrakov'u takımda tutma kararı aldı.
Ez Abde diye bunu alıp gelmesinler stil ve tip aynı ,
Mevcut hallerine bakarsaz Ez Abde ikisinden de daha iyi.Leao, Martinelli alternatifi olarak mı görüldü acaba? Abde geçen sezon takip ettiğimiz isimlerdendi. Galiba Alper admin ile de dile getirmiştik kışın. Geçen sezon uçuyordu resmen
sakat oldugu icin kacirdi DK'yiBu kadar iyiyse Ez Abde Fas Milli takiminda var miydi ? Ben hic hatirlayamadim
Bu kadar iyiyse Ez Abde Fas Milli takiminda var miydi ? Ben hic hatirlayamadim