Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.965
- 15.566
- 2.978
Ez Abde mi
kandırmayın olm bizi
ben hastasıyım bu herifin
kandırmayın olm bizi
kandırmayın olm bizi
kandırmayın olm bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 milyon kardayız deseneBizimkiler 130a Osimheni satsa yerine gidip 100 milyona Balogunu alirlar
Sence dursun denen herif adını duymadığı bi adama 45 50 verir miKonuşalım. Ez Abde yalan olduğu neden belli ki? Biz bir sol kanat için 40-50 vereceğiz belli ki. Ez Abde'ye de gitmiş olabilirler gayet ki maaşı diğerler isimlerden de az olur.
o daha kötü sayısal gene eksik kalıyoruz birini alsakta. mevcut korunup 1 transfer lazım.Demek ki barış bey gene gidecem diye diretiyor biz farkında değiliz
bir tane oyuncuyada yükselme be adamEz Abde mi
kandırmayın olm bizi
kandırmayın olm bizi

Batrakov için 25-30 vermeyi göze alan biri Abde'ye de verir 40-50 diye baktım şahsen.Sence dursun denen herif adını duymadığı bi adama 45 50 verir mi
O parayı de bruyne için falan harcar ama
Osman şenher yapılsın nedim skrtelin mahlasıbir tane oyuncuyada yükselme be adam![]()
bir tane oyuncuyada yükselme be adam![]()
Batrakov için verilme sebebi menajer komisyonları çok diye çevresindekilerin kandırması muhtemelenBatrakov için 25-30 vermeyi göze alan biri Abde'ye de verir 40-50 diye baktım şahsen.