Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Nwaneri INANILMAZ bi potansiyel

Bir sekilde kulubu ve herifi ikna edersek, cocugu da sahaya duzenli olarak surersek kendi Nico Paz'imizi bulmus oluruz

Ben acikcasi Arsenal'a geri satin alma opsiyonu verilmesine bile cok okeyim

Ama sanmiyorum ki Nwaneri buraya gelmek istesin

Bu arada bence kesin ayrilacak cunku onu acayip dolu, sagda Saka - Madueke orta sahada Odegaard - Eze var, asagidan gelen Dowman onunde gorunuyor vs. vs.

Paralar suyunu cekmis, bakalim simdi napacaz.

lan gülüyonuz da harbiden transferi kapattık olm

bu saatten sonra iyi topçuyu nah alırız ne savunmaya ne orta sahaya ne yedek forvete

kaçtı trenler

bu saatten sonra sadece 1 tane iyi oyuncu gelebilir o da martinelli leao falan işte bunlardan biri

geri kalanlar Köhn, Cuesta ayarı oyuncular olacak, şimdi transfer mi yani bunlar

abv

Ağustosa gelmişiz kimse almamış hiçbir şey imkansız değil, barcelona zaten cimri bir kulup
Barcelona zaten almaz
Newcastle Utd alir mi bilmiyorum su dakkadan sonra

Ama bunlar almadi diye herif bam diye bize gelecek gibi bi sey yok

Betis'te bi sezon daha kalayim sonra ayrilirim da diyebilir

Kabul etmesi guc geliyor biliyorum ama Galatasaray'a gelmek kariyer intihari gibi bir sey dunya futbol kamuoyunun gozunde
Ve biz aksini kanitlamak adina bir sey yapmiyoruz

m50 ye 50 mi Leao ya 50 mi
HPCRcpLWoAA2iIs.webp

Size aynen bazı cümlelerini de yazmıştım, işte 3 hafta sonra falan transfer yapmayarak devre arasında yıldızları getireceğimizi açıklayan, kulübün geleceğini düşündüklerini, sırf transfer yapmış olmak için yapmak istemediklerini ve 10+4'ü eleştiren bir yazı yayınlayacaklar

Hayat çok garip..Daha bir sene öncesine kadar Dursun'un yüz yağını damıtıp özel şişede satacak kadar adamın fanıyken şimdi düşmanı gibi olduk..

alternatif bi kanat oyuncusu gelse yeterli olacak mevkiye de 50 milyon euro sıkıp Leao veya Martinelli almaya çalışıyoruz

bunun 2 sebebi olabilir

1- 200 milyon euro para harcayacaz transfer kapanana kadar ondan dolayı kanat rotasyonuna sıkıyoruz gönlümüzce
2- ACABA 13 AĞUSTOS TARİHİ İTİBARİ İLE PİYASADA DOĞRU DÜZGÜN ALINACAK OYUNCU KALMAMASINDAN DOLAYI OLABİLİR Mİ

Geri
Üst Alt