Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Size aynen bazı cümlelerini de yazmıştım, işte 3 hafta sonra falan transfer yapmayarak devre arasında yıldızları getireceğimizi açıklayan, kulübün geleceğini düşündüklerini, sırf transfer yapmış olmak için yapmak istemediklerini ve 10+4'ü eleştiren bir yazı yayınlayacaklar

3 kulvarı bu kadro kaldıramaz. Cl den elenir ligde 10 puan fark yersin. Böylelikle Ocak ayında transfere gerek kalmaz.

nwaneri kim ula
spartacusta 2. sezon degisen siyahı hatun degil mi cirkin kara kuru

Takımın yedek 3. stoperi yok, 4. stoperi zaten HİÇ YOK

Bu takımın 6 numarası senede 25 maç çıkaran Lemina -ki Lemina 6 ise maçta yedek stoper yok, yedek stoper olarak o maç Lemina oynuyorsa direkt yine 6 numaran yok

Bu takımın alternatif kanadı yok

Bu takımın alternatif santraforu yok

Bu takımın 10 numarası yok

Bu takımın Osimhen'e bir şey olsa bu takımı sırtlayacak başka oyuncusu YOK

Ve 13 ağustos ya. Lig başladı allah kahretsin sizin yapacağınız planlamaya tüküreyim ya

Recebim o da gelsin bu yoklukta iyi gidebilir 👀😍
1000071722.webp

ya abicim siz nerden biliyorsunuz Osimhen'e sezon açılırken bir şey olmayacağını

nasıl hala yedek santraforu olmaz ulan bu takımın

siz dalga mı geçiyosunuz ya

Ya diyelim Osimhen'in bileği burkuldu 3 hafta yok yarınki maçtan sonra

Nolacak ulan o zaman, nerden biliyosunuz abicim Osimhen'e bir şey olmayacağını veya nerden biliyorsunuz Apokerim'in sakatlanmayacağını

bu takımın lig açılırken nasıl hala bi yedek sol stoperi, bi yedek santraforu olmaz ya

bak 10 numara demiyorum hani fırsat kovalıyosunuz ya

ulan yedek stoperinde mi fırsatını kovalıyosunuz siz ne beceriksiz insanlarsınız ya

Bu takımın 6 numarası senede 25 maç çıkaran Lemina -ki Lemina 6 ise maçta yedek stoper yok, yedek stoper olarak o maç Lemina oynuyorsa direkt yine 6 numaran yok

Ve 13 ağustos ya. Lig başladı allah kahretsin sizin yapacağınız planlamaya tüküreyim ya
Ama lafa gelince avrupanin en iyi takimini kuracakmis Dursun efendi.

ya abicim siz nerden biliyorsunuz Osimhen'e sezon açılırken bir şey olmayacağını

nasıl hala yedek santraforu olmaz ulan bu takımın

siz dalga mı geçiyosunuz ya

Ya diyelim Osimhen'in bileği burkuldu 3 hafta yok yarınki maçta

Nolacak ulan o zaman, nerden biliyosunuz abicim Osimhen'e bir şey olmayacağını veya nerden biliyorsunuz Apokerim'in sakatlanmayacağını

Siz ne beceriksiz insanlarsınız ya
yetmez ama icardici bi arkadaş için o zaman da söyledik bunu dostum. jhon duran sizin yüzünüzden gelmedi

Al işte her sene aynı masal. Yine araplar geliyor 5 saniyede işi çözüyor. Elimizden aldıkları kaçını oyuncu.

tijjani çok iyi olabilir ama bu tarihe kadar beklersen elin arabı çıkarır deve nalını böyle suratına vurur işte

3 aydır şu takıma sırtlayıcı bi 8 veya 10 numara alamayan kepazeler düşünsün

nasıl olur da ligin açılış maçını bu kadar önemsiz görebiliyoruz ya

abicim 3 puanı geç 1 puanla şampiyonluğun gidebileceği bi ligde oynuyoruz kaç senedir

sizin aptallıklarınız yüzünden ilk 3 maçta gelecek puan kaybı belki şampiyonluğa mal olacak

ondan sonra alacağın al 10 numarayı evinde besle

Tüm yaz sakin olun diyordun

Arda ve Metehan
Ugochukwu, Kaan, Ilkay
Yunus
Ada Yuzgec
Gene Yunus

Ulan troll yazayim dedim, yazarken ben utandim 🤣

Geri
Üst Alt