Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.424
- 3.141
- 2.118
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson sakat , stoper de Jakobs ile Lemina oynuyacak bi sureGaliba bu sene Davinsonun yanında jakopsu çok göreceğiz. Abdulkerim form tutana kadar en azından. Yine süngerden şey yapma peşinde birileriher mevkide olmaz maalesef bu
kadere isyan etme dostum ateşlerde yanarsınAllah böyle sporun belasını versin
Beni zengin burjuva bir ailede derdi golf olup küçücük deliğe top sokmak olan bi çocuk olarak yetiştirmeyen böyle düzenin de Allah belasını versin
Bot basmışlar zaten hesaba.Bu hesap olmayan haberleri varmış gibi altına kaynak yazarak paylaşıyor. O kaynakta öyle bir haber yoktur muhtemelen.
Para falan aldıkları yok rengim limite üç beş katmak için yazdırdılar. Muhtemelen 6 ay buradan maaş alacak orası ile 4 falan anlaştıysa onu limite transfer ücreti diye ekleyecekler.Bizde olsa üste para verip gönderirdik.
Acım çok fenakadere isyan etme dostum ateşlerde yanarsın
Ecnebilerin burhan'ıSON DAKİKA
Galatasaray, Rafael Leao ve Gabriel Martinelli'yi birlikte transfer etmek istiyor. (Florian Plettenberg)
YalanSON DAKİKA
Galatasaray, Rafael Leao ve Gabriel Martinelli'yi birlikte transfer etmek istiyor. (Florian Plettenberg)
Bunların gerçekten bonservisle sattığını mı sanıyorsunuz?Bizde olsa üste para verip gönderirdik.
On numara yok sol kanat alıyorlar bi de iki tane vayy benim anam babam. İş iyice zıvanadan çıktıLeao ile Martinelli ikiside sol kanat değil mi?