Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen normal bir olay degil. Bruno’da o duruma benzer hicbirsey yok.Osihmeni kim getirdi
osimhen gitmez manyak olmayın osi bizde ben rahatımOsimhen gidecdm diye tutturursa paketin içine mutlaka gyokereste dahil edilmeli netim bu konuda martinelli odegard Gyokeres paket yapılmalı
Hemen pakete dahil ediyorum teklifi revize edeyimGyökeres'i niye almıyon forvetsiz mi oynicaz
kimseyi alamayanlar 66 milyona en iyi ihttimalle 3 tane çöp alırBrunoya 66 milyon Euro vermesinler abim o paraya kaç tane adam alınır eksik çok bruno müthiş topçu o yaşa o para vermesinler
osi satarlarsa abartmıyorum ilk maçta seyrtantepe stadında dursunu carmıha gerip ateşe verir taraftarlarYav zaten şimşekler üzerlerinde, Osi’yi satmak gibi manyaklık yaparlar mı? Bunlardan herşeyi beklerim, Mehmet Özbek yine kulübün içine ediyor bir yerlerden
Ulen daha demin osimhenin muadili yok diyordun nolduGyökeres, Odegaard ve Martinelli ile Osimhen takasına ben tamamım.
Olması gerekenosi satarlarsa abartmıyorum ilk maçta seyrtantepe stadında dursunu carmıha gerip ateşe verir taraftarlar