Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Sn. Dostlar Galatasarayruhu, parçalısportx, samiyengundem vs bu mal mal hesaplara inanmayalım makatından haber uyduruyor yazdıklarının hepsi yalan

Bruno Fernandes'e de bir tane sponsor ciksin)) herkes ayaga kalkar o zaman
adam ne olursa olsun dünyanın en iyi liginde asist rekoru kırmış biri daha geçen sene .Uzaktan şut var ylllardır hasret kaldığımız frikikten gol atar teknik 10 üzerinden 10 tek başına en az 10 maç çözer.ben bu transferi imkansız görüyorum ama böyle bir ihtimal varsa moraya batrokova bayılacağına bu adama parasını verirsin ikna etmek için sonuna kadar uğraşırsın

adam ne olursa olsun dünyanın en iyi liginde asist rekoru kırmış biri daha geçen sene .Uzaktan şut var ylllardır hasret kaldığımız frikikten gol atar teknik 10 üzerinden 10 tek başına en az 10 maç çözer.ben bu transferi imkansız görüyorum ama böyle bir ihtimal varsa moraya batrokova bayılacağına bu adama parasını verirsin ikna etmek için sonuna kadar uğraşırsın

bruno'yu alırsak batrakovu salmaya lüzum yok aslında, çok versatil bi herif o 8.5 gibi de oynuyor
ikisi mükemmele yakın bi os dinamiği oluşturabilir

Osimheni satarlarsa bizi 2001 lere götürecek bir hamle yapar ancak bu çapsızlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260813_203914_com_facebook_katana_ImmersiveActivity.webp
    Screenshot_20260813_203914_com_facebook_katana_ImmersiveActivity.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 12
Hadi osimheni sattın, 2 tane çok iyi forvet lazım nasıl bulacaksın bu saatten sonra Osimheni satıp doğrudürüst forvetde alamazlar bunlar, beklerim böyle bir şey.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gyökeres Osi’nin sol bacağı etmez. Futbolculuğundan öte aidiyeti en değerli şey Osi’nin.

uyanık arsenal dolandırmaya calışıyor umarım kandırmazlar bunları osimhen istiyorlarsa 150m cash verecekler

Geri
Üst Alt