Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.337
- 25.710
- 3.183
Bunlar Balogun'un durumu boşuna sormamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle bir ihtimal yok tek bir kaynak verdi haberi satsalar araplara 125 e satarlardıOsimhen'i satma fikrinden hoşnut olanlar var
Hayatınızda bi daha böyle bi topçuyu NAH izlersiniz
aptal mısınız nesiniz
adam ne olursa olsun dünyanın en iyi liginde asist rekoru kırmış biri daha geçen sene .Uzaktan şut var ylllardır hasret kaldığımız frikikten gol atar teknik 10 üzerinden 10 tek başına en az 10 maç çözer.ben bu transferi imkansız görüyorum ama böyle bir ihtimal varsa moraya batrokova bayılacağına bu adama parasını verirsin ikna etmek için sonuna kadar uğraşırsınBruno Fernandes'e de bir tane sponsor ciksin)) herkes ayaga kalkar o zaman
adam ne olursa olsun dünyanın en iyi liginde asist rekoru kırmış biri daha geçen sene .Uzaktan şut var ylllardır hasret kaldığımız frikikten gol atar teknik 10 üzerinden 10 tek başına en az 10 maç çözer.ben bu transferi imkansız görüyorum ama böyle bir ihtimal varsa moraya batrokova bayılacağına bu adama parasını verirsin ikna etmek için sonuna kadar uğraşırsın
Gyökeres+Martinelli+Nwaneri+50 milyon euroya kabul ederim