Transfer Nöbeti #9

Osimhen Karşılığında Gyökeres+Martinelli+Bir Miktar Para?

• Kullanılan toplam oy
    154
Kriterimiz ne zamandan beri Szymanski kadar oynar oldu? Szymanski kadar o bölgede Yunus da oynayabiliyor zaten. Kriterimiz buysa transfere hiç gerek yok, Yunus oynasın daha iyi.
Yunus 40 maç sakatlanmadan oynayabilse eyvallah da oynayamıyor işte. Lesley'i ve bizimkilerin beceriksizliğini görünce Simanski seviyesinin bile katkı verebileceği bir haldeyiz üstadım maalesef bu acı gerçekle yüzleşelim.

büzüğünü yesınler baskann

1786709342006.webp

bizim için Winsley Boteli isminin hala gündeme gelmemesi şaşırtıcı. Avrupa’daki U23 santraforlar arasında kenardan gelip en yüksek katkıyı veren oyuncu konumunda şu an. Geçtiğimiz sezon attığı 11 golün 9’u kenardan gelerek.

Bu sezon da şu ana kadar kenardan gelerek 2 gol 1 asistlik bir katkı sağladı. yine kenardan gelerek golünü attı.

Bu gece attığı gol. Bu sezon şu ana kadar 7 maç 6 gol, 2 asist

Psg nerede güzel adam varsa aldı akliyuş mika gots ne güzel iş ya

Lucas Torreira, yaşadığı süreçte kulüpten destek görmemesinden dolayı büyük bir kırgınlık içinde.

Bu noktada yalnız bırakıldığını düşünüyor.

4 senelik sürecin ardından takımın kaptanlarından biri olması gerektiğini düşünüyor, olmadığı için de üzgün.

Ayrılık fikri hayli ciddi.

(Emre Kaplan)

Biz vari yogu fernandese gomun diyoz adaar rus cocugu 30 vemreye calisiyo allahim yarabbim ya

Evet oğlanı sünnet de ettik... transferler nerede?

Hayırlı olsun. Ufaklığa geçmiş de olsun. Sağlık ve uzun ömür diliyorum kendisine...

Transferlere gelince; bence bugün GS dışında bir kulübe altyapıya versen yetişip büyüdüğünde Dursun bu yazın transferi olarak senin oğlanı alabilir... Bu yazın transferlerini 15-20 sene sonra yapmayı bile becerebilir Dursun...

Bu arada dün okudum football italia sitesinde, Paredes Arjantinde kalmak icin Milani reddetmis.

Ts haberlerinin kaynagi ne bilmiyorum ama tamamen asparagas gibi duruyor.

Akşam inşallah güzel 1 oyunla Maç'ı kazanırız.Ve daha sonrasında da Transfer Haberler'i gelince de şu şekilde keyifleniriz biz temsili kankslar yav 😃

Lucas Torreira, yaşadığı süreçte kulüpten destek görmemesinden dolayı büyük bir kırgınlık içinde.

Bu noktada yalnız bırakıldığını düşünüyor.

4 senelik sürecin ardından takımın kaptanlarından biri olması gerektiğini düşünüyor, olmadığı için de üzgün.

Ayrılık fikri hayli ciddi.

(Emre Kaplan)

Torera yabancıların en eskisi değil mi zaten, kaptanlardan biri olabilirdi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stadı doldurun gençler yok öyle transfer istiyorum fln ayağı

Leao (40 M) + Batrakov (25 M) ile transferi kapatalım mevcut kadrodan da kimse gitmesin yeterli. Abdülkerim'i de Lemina, Singo vs yedekler artık. Kazımcan, Jankat ve Nhaga gibi isimlerde kadro genişliği için kalmalılar ;

Uğurcan-Jankat-Günay
Singo-Sallai
Sanchez-Abdülkerim-Kaan-Arda
Jakobs-Eren-Kazımcan
Lemina-Torreira-Ugochukwu
Sara-İlkay-Nhaga
Sane-Batrakov-Yunus
Osimhen-Leao-Barış

Tamamdır başkan

Bugün yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla ve taraftarıyla Galatasaray'ın yanında olmanın günüdür.

Sizlerin bazı adımları daha erken görmek istediğinizi de biliyoruz. Biraz daha sabır. Hepimizi heyecanlandıracak gelişmeler için artık çok fazla beklemeyeceğiz.

Galatasaray'ın hedefleri ne kadar büyükse, bizim sorumluluğumuz da o kadar büyüktür. Bunun bilinciyle hareket ediyoruz.

Bugünden itibaren hepimizin başka bir görevi daha var.

Tribünde, sokakta, evde, dünyanın neresinde olursak olalım bu takıma yeniden o duyguyu hissettirmek…

Biz buradayız.

Biz inanıyoruz.

Ve daha işimiz bitmedi.

Dört şampiyonluk bize beşincisini garanti etmiyor.

Ama bize bir şeyi hatırlatıyor:

Şampiyon olmak Galatasaray’ın kimliğinde, özünde var.

Bu kez yalnızca bir kupa için değil, tarihe geçmek için yola çıkıyoruz.

Birlikte yazdığımız bu hikâyenin en güzel cümlesi henüz yazılmadı.

Şimdi sıra beşincide.

Aynı umutla…

Aynı inançla...

Hedef 2027!

Dursun Aydın Özbek
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Lesley Uguchukullukçu hazırlık maçlarından çok daha iyi performans vermezse Lemina'yı da hem stoper hem orta saha rotasyonu falan diye saydığımız için inanılmaz bir kadro darlığı çekeceğiz... Bir maçta hem Torreira hem Davinson yoksa mesela hadi kur düzgün kadro... CL maçlarında falan özellikle... Hele Singo borcunu yeni sakatlıklarla ödemeye kalkarsa hepten...

Bu arada dün okudum football italia sitesinde, Paredes Arjantinde kalmak icin Milani reddetmis.

Ts haberlerinin kaynagi ne bilmiyorum ama tamamen asparagas gibi duruyor.
1 tane anonim bir futbol hesabı tweet attı o günden beri herkes paylaşıyor. Başka da bir kaynak görmedim.

Geri
Üst Alt