Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.476
- 21.347
- 1.848
Türkiye'de yayın yok.Batrakov şu aldık mı şimdi kesin ona göre maçı izleyeceğim. Hangi kanal veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'de yayın yok.Batrakov şu aldık mı şimdi kesin ona göre maçı izleyeceğim. Hangi kanal veriyor
Helal sana Batrakov
ahahhsahhdsa kahkaha attım ahjjhahahsdhjadsadsaBatrakovun ısınırken çektiği bütün şutlar auta gitti
Daha ısınmamışBatrakovun ısınırken çektiği bütün şutlar auta gitti
IzdırabınıDaha ısınmamış
Rusya'da ısınmak vakit alır renktaş.Batrakovun ısınırken çektiği bütün şutlar auta gitti
Dursun Özbek'in 1 numaralı adamı @Recep Buruk u cevap için davet ediyorunUfuktanım forumca bizde bokoto yemişişko olmamak adına gscimbom un lisanslı paçalı donları satışa çıkar mı![]()
Nwameriye 40-45 sayiyorlar. Onun yerine 50 versinler brunoyu alalimgökeres+martinelli+nwaneri olursa belki düşünürüz. Ki o bile ucuz
Belhanda'ya daha çok benziyor stili! 4-3-3'te sağ iç Batrakov sol iç Sara gibi bir bir düzen de çıkabilir ortaya. Okan Hoca'nın sisteminde iyi hücum pres yapar.Reinjders'i bile adam akıllı izlemediğim için sormuştum harbiden ne gibi özellikleri var falan diye
Sırf bunca muhabbet yüzünden oturdum Batrakov'u izledim
Tespitim şudur açılın
Batrakov = Yunus Akgün fiziğine sahip G. Sara
Nedimtokuyucunun rolunu üstlemeyi sal yapamiyonReinjders'i bile adam akıllı izlemediğim için sormuştum harbiden ne gibi özellikleri var falan diye
Sırf bunca muhabbet yüzünden oturdum Batrakov'u izledim
Tespitim şudur açılın
Batrakov = Yunus Akgün fiziğine sahip G. Sara

taraftarium24turkiye.com