Transfer Nöbeti #9

Osimhen Karşılığında Gyökeres+Martinelli+Bir Miktar Para?

• Kullanılan toplam oy
    173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harder'ın kariyere baktım da... Hiçbir halt yok kariyerinde...

Sadece U19'da etkileyici rakamlarla gol şov yapan bir gençken altyapıdan çıkmış bir sezon öyle genç müzmin yedek takılırken sonlara doğru rotasyon topçusu olmuş ve herhalde biraz göze girmiş... Sonraki sezona ilk 11'de çok hızlı giriş yapmış ama 10 maç oynamadan Sporting almış, o sezonu Sportin'de müzmin yedek olarak geçiirmiş... Herhalde potansiyel gören Liepzig almış, orada da müzmin yedek takılmış... Yedekken skor performansları da pek iç açıcı değil...

Adamın kariyerinde olumlu şeyler: 1. U19 gol şov yapması. 2. Bir sezona birkaç maç çok hızlı girip Sporting'e kapıyı atması. 3. Sporting ve Liepzig'in yatırım yapmaya değer bulup para bastırmış olması ama onlar da yanılabiliyor ki eğer alıyorsak ikisinin de potansiyel oyuncudan 1 senede vazgeçmesi pek hayra alamet değil... Gerçi Sporting kar etmiş ama...

Gelirse girdiğinde pek bir etkinliğini göremediğimiz sırf orada bir forvet dursun diye kadroda takılan yedek santraforlar listesine eklenir gibi geldi... Ha öyle adamlar da kritik gollerl atar sıklıkla bizde o başka... Mitroglu, Vinicius, vs...

Yarpakov transferi bu aksam bizim mactan sonra yeniden cikmaza girer.

Leao Batrakov Ugochukwu gibi listenin en tepesindeki isimleri getirecek sanirim yonetim
Futbola benzeyen bir sey izleyebilecek miyiz acaba bu hamleler neticesinde

Reinjders'i bile adam akıllı izlemediğim için sormuştum harbiden ne gibi özellikleri var falan diye

Sırf bunca muhabbet yüzünden oturdum Batrakov'u izledim

Tespitim şudur açılın

Batrakov = Yunus Akgün fiziğine sahip G. Sara
Belhanda'ya daha çok benziyor stili! 4-3-3'te sağ iç Batrakov sol iç Sara gibi bir bir düzen de çıkabilir ortaya. Okan Hoca'nın sisteminde iyi hücum pres yapar.

Reinjders'i bile adam akıllı izlemediğim için sormuştum harbiden ne gibi özellikleri var falan diye

Sırf bunca muhabbet yüzünden oturdum Batrakov'u izledim

Tespitim şudur açılın

Batrakov = Yunus Akgün fiziğine sahip G. Sara
Nedimtokuyucunun rolunu üstlemeyi sal yapamiyon :asd:

yaprakov maçı , izleyin görün nasıl bir çöp aldığımızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt