Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biz de bu Genclerbirligi´ne evimizde 2-0 yeniliyoruz :)Evet Sercan ve Volkan gibi futbolcular gercekten gereksiz :) Kadromuz yeterli

volkanla sewrcanmi kurtaracak bizi.gencleri yeniyorlar diyemi iyi oldular.simdi ikinci devre gencler kazansa ne diyeceksin acaba? mantiga bak

Sercan,Volkan gibi isimler bizimkilerin yanında Messi'dir. O kadar yani.

Ayrıca GB'deki Soner'i çok över Uğur Meleke.

volkanla sewrcanmi kurtaracak bizi.gencleri yeniyorlar diyemi iyi oldular.simdi ikinci devre gencler kazansa ne diyeceksin acaba? mantiga bak

Sercan ve Volkan ın iyi topçular olduğu gerçeğini değiştirmez.En azından elimizdekilerden 3 gömlek daha iyiler.

volkan kanat oynuyor.ardadan mi 3 gömlek üstün yoksa kewelldanmi? yoksa pinodanmi?

ben almayalim demiyorum. ama sercan 1 macta gol atiyor hemen alalim.bizim sorunumuz orta sahada degilmi?

volkan kanat oynuyor.ardadan mi 3 gömlek üstün yoksa kewelldanmi? yoksa pinodanmi?

Yerli kıyası yap be kardeşim ne alaka oldu şimdi.Barış-Aydın-Ayhan-Mustafa Sarp.....Amaç Arda gibilerinin yanına iyileri monte etmek.Ayrıca çoğundan daha çok yırtınıyor.Yaşı iyi.

ben almayalim demiyorum. ama sercan 1 macta gol atiyor hemen alalim.bizim sorunumuz orta sahada degilmi?

Takım gol de atamıyor. Bizim ne kalemiz ne savunmamız ne ortasahamız ne forvetimiz düzgün.

Kimse Volkan Arda'dan iyi demiyor ama takımda kanat sadece Arda var. Pino kanatta sıfır. Kewell ise 15 maçı zor bulacak gibi. Aydın mı Volkan mı sence?

Yerli kıyası yap be kardeşim ne alaka oldu şimdi.Barış-Aydın-Ayhan-Mustafa Sarp.....Amaç Arda gibilerinin yanına iyileri monte etmek.

kiyasi nasil yapacaksin be arkadasim.ayhan,sarp,baris orta saha oyuncusu. sercanimi orta sahada oynatacaksin.he kadro derinligi diyorsan o baska

Takım gol de atamıyor. Bizim ne kalemiz ne savunmamız ne ortasahamız ne forvetimiz düzgün.

Kimse Volkan Arda'dan iyi demiyor ama takımda kanat sadece Arda var. Pino kanatta sıfır. Kewell ise 15 maçı zor bulacak gibi. Aydın mı Volkan mı sence?

sercan kendi takiminda gol atamiyor daha

kiyasi nasil yapacaksin be arkadasim.ayhan,sarp,baris orta saha oyuncusu. sercanimi orta sahada oynatacaksin.he kadro derinligi diyorsan o baska

Forvetimiz yokk kardeşim forvettttttttttttttttt..Sercan çok iyi olur onun için.

forvetin yoksa avrupadan yabanci alirsin.sercan seni nekadar ileriye tasir.avrupada nal toplar sercan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt