Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu nasıl ?

gonzales0017yq.jpg

Bunun kim olduğunu bile hatırlamıyor olmam durumun çok vahim olduğunu gösteriyor. Gonzales diyor resim linkinde de Almaguer mi la bu?

Sestak falan gelirse iyi olur demişsiniz..Aynı sestak bochumdan oynarken gelse ne garak var derdiniz..Demekki isime göre yapmaya gerek yokmuş..Takıma yararlı olabilecek her oyuncuya kapımız açık..

akıllı adamın hali başka oluyo aga haklısın. diğerlerinin dedikleri faso fiso. galatasaraya yararlı olcaklarsa kazımda tekkde gelsin !

sergen bu işin akıllı olmasıyla alakası yok dost taraftarların artık sabrı kalmadı son zamanlarda yapılan transferlerin çoğu ya sakat yada kalitesiz ondan.bir atasözü afedersiniz eşşek bile aynı çukura iki kere düşmezmiş.

bochum küme düştüğünde sestak süper olur demiştim ama beğenen çıkmamıştı...

yanlış anlama senin için demiyorum ama hep anlık düşündüğümüz için kaybediyoruz...

Vallahi Sestak'ı hiç Bochum'dayken falan izlemedim. Sadece Ankaragücü'ndeki performansından biliyorum oyuncuyu ve stil olarak Baros'a çok benziyor.

akıllı adamın hali başka oluyo aga haklısın. diğerlerinin dedikleri faso fiso. galatasaraya yararlı olcaklarsa kazımda tekkde gelsin !

No No;) Kazıma karşıyım..F5'e ilk geldiği sezon fox tvde programa katılmışdı..Bizim takımı aşağılayacak laflar demişdi..Dil mil çıkarmışdı.O takımda asla oynamam falan demişdi..Ah videosunu bir bulsam..

Vallahi Sestak'ı hiç Bochum'dayken falan izlemedim. Sadece Ankaragücü'ndeki performansından biliyorum oyuncuyu ve stil olarak Baros'a çok benziyor.

Evet stil olarak benziyor..Ha iş yaparmı yapar..Hiç forvet olmamaktansa iyidir...Yanlız yabancı forvet alırsak kesinlikle yerli forvette almamız gerekir..Şöyle Almanyadan bir gurbetçi falan getirebilsek..Mesela Avrupada formda olan takımlar var.Prag,Kopenhag,Lech gibi..Onlardan oyuncu tercihi yapılabilir..Tabi ayar sağlayacak oyuncular..Ocak ayında gelen yıldız oyuncu bence çok zor tutar..Ah keske tutsa..Gelecek sezon için önemli oyuncuları getirmek daha iyi olabilir..

433p.gif
[/URL][/IMG] Beyler sadece 2 takviye as kadro için yeter devre arası ve pino yada her çektiği için ceza verirsek bu kadro iş yapar.....kalede malesef ufuk...:(( Ama yabancılar mutlaka bunlar olmalı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt