Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İsmi gelen çoğu genç ismin ne kadar tutacağı büyük bir soru işareti. Diyelim aldık Yekta'dır, Sezer'dir, Yiğit'tir, Barış Baştaş'tır vs. vs. gerçekten inanan var mı bu oyuncuların bizi istediğimiz amaçlara götüreceğini. Bundan iyi olur diyelim iyi de ne kadar iyi olacak işte. Onlar tutmazsa kime küfür edeceğiz :)

Edit: Alınmasınlar demiyorum kesinlikle alınsınlar fakat hani bence düşünmeyelim bu futbolcular gelir uçuşa geçeriz diye. Çünkü gene uçamama ihtimali var.

Bi aralar Aydin Karabulut vardi, ne oldu ona? Siirt'de mi oynuyor? Yoksa FM'demi orda? :D

vayy açılmış nöbet :D kimler gelicek acaba çok merak ediyorum .

keşke bizde kagawa (350.000 €) etkisi yaratıcak ucuz genç gelecek vaad eden isimler alsak ama hayal tabi adnan bezgin varken

Ya simdi okuldan toplandim nedir bu Tevez olayi besiktas mi alicakmish ne konusmusuh okadar sayfa biri anlatabilirmi lutfen.

Bu topic efsane olur :)

Selam renkdaşlar varmı duyum inlemiş ortalık :D

başlık açılmış , hayırlı olsun.

umarım 3 yabancı 3 yerli getiririz bu transfer döneminde.. oyuncuların 20-22 yasında ve potansiyelli adamlar olmasını umuyorum.

kanal24 por haberlerinde lech poznanlı sağ bek oynayan bir adamla anlaşıldığını söyledi.Bir de forvetini almak için sezgin pazarlık yapıyormuş

Kesin mantıksız bir bölgeye transfer olur zaten. Artık sağ bek mi olur, sol açık mı olur bilemeyiz. Ama orta alana adam almaz bunlar.

Ben yine bu yaz olduğu gibi transfer beklemiyorum oyuncu gönderilmesini istiyorum sabah kalktığımda galatasaray.org da Duyuru : Mustafa Sarp Barış Özbek Ayhan akman aykut erçetin Servet Çetin Gökhan zan Aydın yılmaz vs vs .....spor a transferleri gerçekleşti

Bu oyunculara galatasaraya verdikleri hizmetlerden dolayı tşk.ederiz

En büyük temennim antalya kampında 2 3 genç kazanmamız a2 den

forvet orta saha kale boşken sol beke transfer yaparsak yuh yani!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt