Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Görseller hazır. Transferi de gerçekleştirsinler artık.

34hyruw.jpg

:animation:

Dogru mu? Dogruysa cok sevinirim. :):):):) Dogru mu? Dogru olup olmadigini soylersen sevnirim renkdas. Allahim dogruysa ne guzel olur cok sevinirim )))))))))))

Şaka bir yana ben kulübün web sitesinin grafikerlerinden biriyim arkadaşlar. bugün bunu hazırlamam söylendi. O yüzden transfer netlik kazanmış diyebiliriz. Hayırlı olsun.

deeeeermişim

:D

Şaka bir yana ben kulübün web sitesinin grafikerlerinden biriyim arkadaşlar. bugün bunu hazırlamam söylendi. O yüzden transfer netlik kazanmış diyebiliriz. Hayırlı olsun.

deeeeermişim

:D

Ha ha ha

O kadar komikki hiç bu kadar gülmemiştim.Offf milleti ayağı kaldırdım yahu,koltuktan düştüm resmen üstelik koltukta ters düştü benimle birlikte off çok komik yaa.

Arkadaslar Meral Bilge'den duyumunu buraya yazmasini ve bizlerle paylasmasini rica ediyorum. Eger "Hayir, medya ogrenir kaynagima ayip olur" derse, o zaman ozel mesajla ogrenmeniz daha dogru olabilir...

Hayri F. Cund

Biri adimi gercek adima cevirebilir mi? Yani,

Hayri CUND -> Hayri F. Cund

Gene duyum zamanı geldi. Herkese tavsiyem ne olur BCA nın ve YD nin duyumlarını paylaşmayınız. Bir de aranızda ben camiaya şöyle yakınım iskandinav geliyor filan diyen olursa tiz vurun kellesini itibar etmeyin.:evilsmile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt