Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir yerli forvette bekliyorum aslında ama Kazımı orada oynatmaya kararlı değillerse

[video=youtube;lBcy2bStHto]https://www.youtube.com/watch?v=lBcy2bStHto&feature=related[/video]

bradleymi? renkdaşlar sol kanat oyuncumuz varmı? (arda dışında) forvet arkası adamımız varmı ?... sezon sonunda gerçekten orta saha için alternatifimiz çokk.... bradley bana kaç maç çevirebilir. sağ kanat adamlarını hiç biri sapa sağlam değil 2 mac var 2 mac yoklar. sol kanat oyuncun arda en fazla 5 mac oynar böyle giderse. seneye ınsua gönder, al yerine ön libero koy daha iyi değilmi? bradley ne kadar faydalı olacak bize takımı alasacak ve 2 yönlü olacak ne kadar zaman sonra faydasını görürüz? gol atmak için bana 3 isim sayarsınız ilk 11 'de (hagi servet çık çık demedikten sonra)gerisi hep defansif...

--------------sabri--------neill---servet------çağlar(ınsua)

--------------------yekta--cana---culio

--------------kewell(pino-kazım) ----- arda (?)

-----------------------stancu(baros)

Möchengladbach ile küme düşmek istemeyeceğine göre Bradley bizde.

Gel artık Bradley.

Misi'de bir gelişme yok mu?

Bradley büyük ihtimal Türkiye'ye(Galatasaray) gidecek.

Sportif Direktör Max Eberl: "Bradley icin kabul edecegimiz cazip bir teklif var. Artik gerisi oyuncuya kalmis."

30 dakika önce yapilmis bu haber.

"offenbar" güya demek. Bradley söylenenlere göre Türkiye´ye gidecek demek. Güya anlaminda. Türkiye medyasini da kastediyor olabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt