Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Daha ne demeye çalıştığımı anlamamışsın ! neden cevap atarsın arkadaş !

Imkanin varken satacaksin cümlesini görünce okumadim zaten ;)

Sanki adami 10000 mil €'a aldik gibi sacma sacma seyler söyliyip durma... Satilmaliymis... Canayida Barosuda Ardayida Culioyuda satalimmi ??

Şimdi Bradley sanki gelecek gibi ama Rosicky haberleri de çıktı iyice kafa gitti benim.Rosicky dedin mi zaten hassasım akan sular durur.Ama biz daha 1 kişilik bile kontenjan açamazken birbiriyle alakası olmayan 2 oyuncunun adı nasıl bizimle anılıyor çözemedim.

Bu arada olur da bizimkiler Rosicky'i getirirse ülkenin yaş ortalamasını artırırım,çocuk falan kalmaz ortada dikkatli olsunlar.

Hadi ya aciklayin Bradley´i :) Aam Galatasaray benim hayalim demisti ya :)

Ersan'ı unutun almak isteyen adam Adanaspor'dan gidip bizzat maçını izleyip 800-900 bin euro isteyince Adanaspor yöneticileri masadan kalkıyorsa 5 milyon euro falan vermez aklından bile geçmemiştir Ersan

İşte sen sadece bunu biliyorsun dostum !

Bradley'in Yekta'dan üstün bir tarafafı olduğunu sanmıyorum..Boşuna almayalım daha kalite isim almamız lazım :S

Rosicky gelse hagi onuda harcar.tamam çok seviyorum hagi yi de biraz kompleksi bir adam

Bradley hayirli olsun

ridvan_dilmen_ntv.jpg

ama acikca konusursak, bir Ernst degil :(

Pino 3 hafta daha yokmuş.Bu adam da kronik sakat herhalde...

Serveti Zanla bir tutuyorsun,bravo sana.

tabiki bir tutacak geçen seneki ve bu seneki performansını hiçe sayıp sadece Sivas maçında değerlendirecek değiliz.Hamburg 2-0'dan 3-2 verilen savunma açıkları Leverkusen 5-1 atletico madrid ali sami yen'deki maç daha yüzlerce maç Ankaragücü, Karpty Lviv, Steau bükreş bunları unutmadık unutmayız.Galatasaray'a en çok zarar veren oyuncuların başındadır Servet Çetin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt