Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaslar amacim kesinlikle agir bir elestiri degil ama zihnimizi biaz calistiralim. Bradleyi bende begenirim, ozellikle milli maclarda cok fena iyiydi. Ancak kafami karistiran neden monchengladbach kume dusmemeye oynarken fink i aliyor ve bradleyden zor durumdayken vazgeciyor.

Bu tamammen iyi niyetli bir sorudur. Belki cok iyi cikacak ( yasi filan benim icin gayet ideal ve cok kosmasida cabasi).

Acaba baska bir durummu var.

seneye 2.lig hazırlıkları desem zaten %90 küme düşücekler ayrıca küme düşmeye oynayan bir takımda 2 senedir hiçbir hedefi olmayan takımda oynamaktansa gitmeyi istiyordur bradley

Borussia: Bradley wechselt offenbar in die Türkei | RP ONLINE

Sportdirektor Max Eberl bestätigte bereits: "Uns liegt ein Angebot vor, das wir annehmen. Jetzt liegt es am Spieler."

evet beyler hayirli ugurlu olsun demek gerekiyor artik...gladbach'in sportif direktörü teklifi kabul ettik demis...artik karar oyuncunun diyor...

bradley hayirli olsun :)

bomba gibi oyuncu...bomba etkisi yaratacak ve cok faydali olacak...ilk macindan sonra elestirenleri görecegiim...hayran olacaksiniz adam demedi demeyin...

Beyler bu çocuk gelirse Bradley & Yekta'dan Emre & Okan etkisi görürüz. İnşallah olur çok istiyorum bu transferi.

59457_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadronun yaş ortalaması 25,63

Eğer orta sahaya Yekta oturursa Yaş ortalaması 25 oluyor..

bradley transferi için o kadar umutlandım ki transfer yatarsa nasıl tepki vericem bilemiyorum

Ban şahsen kendi adıma birşey yapayım dedim ve geçen şu ''Stadda gördüğünüz eksikleri bize yazın'' kısmına yazdım. Belki yeri uygun değildi ama oranını okunacağını tahmin ettim.

Şöyle yazdım:

Stadı Beşiktaşla paylaşmayın başka birşey istemiyoruz! Biz Olimpiyatta ne ceremeler çektik, kargalar hazıra mı konacak? Taraftarn sabrı taşıyor, o stad bizim yuvamız kulübümüzn hakkını arayın. Bununla ilgili taraftar grupları olarakaçıklama bekliyruz, Arenada bizdn başka kmse olmayacağına dair tabi!

300 karakter limitli ondan kısalta kısalta yazdım

İsteyenler buradan yazabilir.

Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın - 27.01.2011 11:48 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

bunu gormezden gelmeyın.bjk tt arenada oynamak ıstıyor baslıgında,unutmayın.

Duygusal... Bkz. Yekta

Arkadaslar amacim kesinlikle agir bir elestiri degil ama zihnimizi biaz calistiralim. Bradleyi bende begenirim, ozellikle milli maclarda cok fena iyiydi. Ancak kafami karistiran neden monchengladbach kume dusmemeye oynarken fink i aliyor ve bradleyden zor durumdayken vazgeciyor.

Bu tamammen iyi niyetli bir sorudur. Belki cok iyi cikacak ( yasi filan benim icin gayet ideal ve cok kosmasida cabasi).

Acaba baska bir durummu var.

gitmişken Adnan Sezgin Raul Marcelo Bobadilla'yıda alsın müthiş bir golcü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt