Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu Cana'ya takmasanız olmaz dimi.Neyini beğenmiyorsunuzi,gol atmıyor asist yapmıyor diye nedir bu ön yargı?Galatasaray formasının hakkını veriyor mu?Sonuna kadar veriyor.Lorik Cana gibi bir kaptanı eleştirirken bu takımın ortasahasında Sarp'ların,Barış'ların oynadığını unutmayın.İlk önce bu formaya yakışmayanları eleştirmeyi öğrenin sonrada Cana'ya sıra gelirse eleştirirsiniz!!
Sarp ve barışı eleştirmek bile mükafat olur onlara.Onun için onlara hiç değinmiyoruz:asd:

beyler---- bradley gelmiyor herhalde? (sebep: siz cana sardığınıza göre bradley transferi beklenen futbolcu değil)

Baroş iyileşmiş galiba , sene sonuna kadar sakatlanmazsa çok can yakar reis.Ahh şu adam turp gibi olacaktı şimdi en az ilk üçteydik.

S15215511.jpg

tamamdir beyler kadroyu kuralim :D

----------Ufuk----------

Sabri--Neill--Servet--Insua

----------Cana-----------

---Yekta---------Culio----

--Pino----Baros-----Arda

Bradley hayirli olsun denmis, sen tamamdir kadroyu kuralim diyorsun, ama Bradley´i kadroya almiyorsun :D

tamamdir beyler kadroyu kuralim :D

----------Ufuk----------

Sabri--Neill--Servet--Insua

----------Cana-----------

---Yekta---------Culio----

--Pino----Baros-----Arda

Renktaş forvet arkasında stancu oynayacak galiba.Hagi kesmes gibi geliyor bana.Bide öyle bir çalışma yap :)

2 metre öndeki adamin ayagina pas atamiyor

ha baris atamamis, ha cana

ne fark ediyor?

barisi da begenmiyorum, canayi da.

ama canayi (kkarakteri, sicak kanli olmasi vs vs) severim, baristan ise nefret ederim.

Fark şu güzel kardeşim;Cana daha iyi alan daraltıyor daha iyi top çalıyor daha iyi liderlik yapıyor,bu armanın hakkını yerli oyuncularımızın savunamadığı yerde daha iyi savunuyor.

formica nin menejeri aciklama yapmis.

Uzun süredir Galatasaray´dan ses çıkmıyordu. Oyuncu Galatasaray´da oynamayı çok istiyor. Ben de Galatasaraylı yöneticilerle yaptığım görüşmelerde bunu belirttim. Oyuncu ve Galatasaray arasında sorun yok. Şu anda tek sorun para. Bildiğim kadarıyla iki kulüp parada anlaşamamış durumdalar. Biz sorunun geçen hafta çözüleceğini düşünüyorduk ancak Galatasaraylı yöneticilerden 2 hafta kadar ses çıkmadı. Fakat dün Formica için Galatasaray´ın Newell´s Old Boys yöneticileri ile tekrar görüşmeye başladığı bilgisini aldım. Şu anda Formica iki kulübün anlaşmasını bekliyor." dedi.

Ayrıca "Formica´ya Avrupa´dan başka teklif var mı?" sorumuza ise menajer Basualdo "İtalya´dan bazı teklifler alıyoruz ancak öncelik Galatasaray´da. Bu olayın çözülmesini bekliyoruz" diyerek cevap verdi ve sözlerini noktaladı.

2 metre öndeki adamin ayagina pas atamiyor

ha baris atamamis, ha cana

ne fark ediyor?

barisi da begenmiyorum, canayi da.

ama canayi (kkarakteri, sicak kanli olmasi vs vs) severim, baristan ise nefret ederim.

+ Barış da Cana kadar bilinçsizlik seviyesinde sert oynuyo ve kart görüyor. İkisi de olmayacak yerde top kaptırabiliyor, vs.. Barışa bu nefret niye o zaman anlamıyorum çünkü mesele dediğinizse eğer ben Barışın hiçbir maçta kasıtlı sahada yattığını görmedim ama yetenekleri sınırlı, bizim takımın oyuncusu değil o ayrı.

Cana-Neill yeni yapılanmada kaptan olacak iki adamdır. Bu kadar net.

kadıköyde ayağı kırılmasaydı ne rijkaard giderdi, ne de böyle durumlara gelirdik.Şampiyonduk o yıl net.

Adamın darbe almadan ayağı kırıldı. Stad değil patates tarlası , Baroş gibi forveti 20-30 'a alamazsın.Niang Viang ediyor ligimizde. Bi kavuşsa sağlığına bana göre Türkiye yi bırak avrupanın sayılı forvetlerinden biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt