Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Göbek attığım yokk verdiğim anlık bir tepkiydi abartılı bir durumda yoktu.Ancak siz olaya okadar şarlanmışınızki aksi bir yorum olunca hemen ASIN durumuna geçiyorsunuz.. Yine söylüyorum Bradley'i İSTEMİYORUM:...

31 Şubatta Gerrard'ı mı getiriyorsun hayırdır ?

Ftw Bindokuzyuzbes

Beyler en güvenilir bilgi aldığım kişi Bradley'in transferi doğru değil dedi, bilgilerinize...

Lyalyalya lay oh beee !!!

Sen çok yıpranmışsın provoke filan bu stad olayları sen çok yıpratmış.Benim kimseyi provoke ettiğim yok Düşüncemi özgür bir biçimde yazabilirim.. BRADLEY'İ İSTEMİYORUM KARDEŞİM..İSTEMİYORUMMMMMMM..tespit et beni hadi cezalandır beni ?? foruma alma benii üyeliğimi iptal et. !!!!

yaptığım şey suç ise adminler modlar istediği cezayı verebilir...

beğenmek zorundamıyım arkadaşım ?? ben daha iyi bir isim bekliyorum transfer çalışmaları uzun zamandan beri devam ediyor inşallah umduğumuz kalitede bir oyuncu gelecek.

Transferin son 3 günü diye Bradley'i beyenmedik suç oldu.Takımda BAM üçlüsü var diye Bradley'i beğenmek zorundamıyım istemek zorundamıyım ? Bide bana otur oturduğun yerde diyen bir kişi var.. MOD - ADMİN arkadaşlarımızın bu konuda gereken şeyi yapmasını umuyorum.

Göbek attığım yokk verdiğim anlık bir tepkiydi abartılı bir durumda yoktu.Ancak siz olaya okadar şarlanmışınızki aksi bir yorum olunca hemen ASIN durumuna geçiyorsunuz.. Yine söylüyorum Bradley'i İSTEMİYORUM:...

Millet Gökhan arkadaşımız Bradleyi istemiyor anlamayan varmı????

arkadaşlar tartışmanızı pm ile yapsak buraya sizin tartışmanızı görmek için giren insanlar olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlar ikili tartışmalara girmeyin lütfen. Aksi taktirde birkaç kişi ceza alacak.

birilerinin ardaya dur demesı lazım yoksa cok sürmez futbol hayatı biter hiç bakmıyor kendıne gecelere acılıyor napdığı belli deil

GECE HAYATI DİYİP DURUYOSUNUZDA, SON AYLARDA NERDE GÖRDÜNÜZ ADAMI. AMELİYATTAN SONRA OLAN OLDU. evet renkdaşlarr avrupa ve ligte iyi birde bitirmek istiyoruz değilmi...

yazıyorum katılan katılır, katılmayan katılmaz...

1- sakat oyuncuların ne zaman takıma döneceği ve performansları durumu belirsiz ----

(arda --15 gün maça çıkması en az 3 hafta---

pino - 3 hafta ---- çağlar 2 hafta ---- baros un tekrar iyi olması için 1 hafta-----

2- ofansif futbolcu ( tabi banko iyi dediğimiz ) kazım kazım-aydın-emre ç - stancu- kewell-culio

3- gol atma da sorun yaşayan takıma pasör biri gerek ( misi dönmeyeceğine göre )

4- defansif olarak öyle veya böyle sezonu çıkartırız. ama bu eksikliklerde gol yollarında ne kadar etkili oluruz merak konusu.

5- eskiden arda-keita-hakan-lincoln varken rakip tedbir alıyordu (lincoln olayından önce ). şimdi kim için alacaklar...

6- en iyi defans hücümda başlar demişler. emre ç -stancudan başka kim press yapar sizce adamların defansını top yaptırırsan senin defansın ne yapsınnn.

7- serveti beğenin beğenmeyin takımı geride gören o ne dedi " takım ilerde topu tuttuğu zaman, orta saha katkı yapıyorsa performansımız artıyor ve pozisyon almakta zorlanmıyoruz..."

saygılar sunuyorummm.... defansıfmı oynucaz ofansıfmııı--- gol atmakmı - gol yememekmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt