Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sen şansımızın olmadığı kanısına varmaya devam et fener bu hafta trabzonu konuk ediyor bence büyük ihtimal yenecek bizde bursayı yenersek liderle 14 puan var zorda olsa şansımız var ve o trabzon daha bize gelecek daha beşiktaşa gidecek kayseriye gidecek bursa 2.devre tırt bence bursa maçı en kolay maçlarımızdan biri olacak

17 de 17 yapmamiz lazim o zaman Mert. Sence ne kadar gercekci?

Bir alinti daha

Arkadaşlar transferde heran herşey değişebilir kabul ediyorum ama yaşını başını almış 3 yönetici de dünden bu yana bradley transferinin gerçekleşdiği haberleri için yalan diyorsa ama sonucunda bu transfer gerçekleşirse benim söyleyecek sözüm kalmaz. Ligtv değil miydi, fatih terim'i hatta hikmet karamanı, daum'u getiren siz inanabilirsiniz ama bana göre ligtv istihbarat açısından iflas etmiştir verdiği haberlerin de hiçbir geçerliliği yoktur. Ntvspor diyorsunuz, ntvspor değilmiydi, Saat 5'te gelecek olan stancu saat 13.30'da florya'ya getiren ve sonra saat 17.00'da havalimanından canlı yayın yapan arkadaşlar ben herşeyi bilirim demiyorum ama size bilgileri başkaları gibi rayting yada traj için vermiyorum. Benim bir kazancım yok bu işten sadece sizlerle sohbet etmek galatasaray'ı konuşmak beyin fırtınası yapmak boş işlerle uğraşmaktan daha iyi geliyor. Tekrarlıyorum bradley olursa bana bundan sonra inanmayabilirsiniz ama bende bütün istihbarat kaynaklarımı gözden geçiririm...

Yabancı kontenjanın açılması için süpriz bir isim ortaya çıkarsa kimse şaşırmasın isim sormayın çünkü sadece düşünce aşamasındaki bir fikir bu...

Alper Mert

Renktaşlar futbolu hiç bilmeyen eşimin Galatasaray-Bursa maçını izlerken söylediklerini kelimesi kelimesine yazıyorum :D

-Şu 15 (Baroştan bahsediyor) çok iyi koşuyor, iyi götürüyo topu. ..... 10 dk sora.. 16 numara (Sarptan bahsediyor) oynuyomuş gibi yapıyor ha.boş boş koşup duruyo patronu gören çalışan gibi.... :D

Bir alinti daha

Arkadaşlar transferde heran herşey değişebilir kabul ediyorum ama yaşını başını almış 3 yönetici de dünden bu yana bradley transferinin gerçekleşdiği haberleri için yalan diyorsa ama sonucunda bu transfer gerçekleşirse benim söyleyecek sözüm kalmaz. Ligtv değil miydi, fatih terim'i hatta hikmet karamanı, daum'u getiren siz inanabilirsiniz ama bana göre ligtv istihbarat açısından iflas etmiştir verdiği haberlerin de hiçbir geçerliliği yoktur. Ntvspor diyorsunuz, ntvspor değilmiydi, Saat 5'te gelecek olan stancu saat 13.30'da florya'ya getiren ve sonra saat 17.00'da havalimanından canlı yayın yapan arkadaşlar ben herşeyi bilirim demiyorum ama size bilgileri başkaları gibi rayting yada traj için vermiyorum. Benim bir kazancım yok bu işten sadece sizlerle sohbet etmek galatasaray'ı konuşmak beyin fırtınası yapmak boş işlerle uğraşmaktan daha iyi geliyor. Tekrarlıyorum bradley olursa bana bundan sonra inanmayabilirsiniz ama bende bütün istihbarat kaynaklarımı gözden geçiririm...

Yabancı kontenjanın açılması için süpriz bir isim ortaya çıkarsa kimse şaşırmasın isim sormayın çünkü sadece düşünce aşamasındaki bir fikir bu...

Alper Mert

Alper mert kim ? nerde yaziyor, tutturdugu varmidir?

Bjk falı :

kopeklerneyapiyor.jpg

Haha... Bizimkiler olumsuz yanıtı vermiş kız jimlastik takımına :D

Renktaşlar futbolu hiç bilmeyen eşimin Galatasaray-Bursa maçını izlerken söylediklerini kelimesi kelimesine yazıyorum :D

-Şu 15 (Baroştan bahsediyor) çok iyi koşuyor, iyi götürüyo topu. ..... 10 dk sora.. 16 numara (Sarptan bahsediyor) oynuyomuş gibi yapıyor ha.boş boş koşup duruyo patronu gören çalışan gibi.... :D

:D yengeye slmlar abi :tiphat: :bid::005:

Misimovic´i göndermek sorun degil. Zaten Leasing yapmisiz. Bu sezon sonunda diger vadeyi yatirmazsak Misimovic zaten kulübüne geri dönüyor resmi olarak. Parayi yatirmayacagiz, Misimovic´in de bu sezon alacagi parayi verip yollayacagiz. Son güne kadar karli cikmaya calisacagiz, transfer olmasi durumunda. Yok transfer olmuyorsa, ikinci yari alacagi parayi (1 Milyon Euro ) verip yollayacagiz.

Yenge bile çözmüş olayı bızımkiler hala kadroda tutuyorlar Sarp'ı ya:D

yengenin hakkını yemissin renktas.

Agente de Juarez: "Teníamos confirmado al Galatasaray, pero va en definitiva al Brescia, pues tiene libre la plaza de extracomunitario"

ne diyorlar burda?

Renktaş Bradley in bi video sunu izletsene bakalım ne diyecek en azından fikir edinmiş oluruz:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt