Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne yalan olması yaa bradley artık cimbomlu arkadaşlar

az once uyelerden bırılerı uc yonetıcı bradley ı yalanladı dıye mesaj yazmıstı 5-10 sayfa geride

vallahi sabahtan beri çok kesin konuşuyo güvenilir mi bilmiyorum

Kardeş inanma onlara bi şey bildikleri yok transferde öne çıkan isimleri ya tutarsa diye kesin bitti diye veriyorlar ama bana göre de bu iş bitti. Başkanın açıklamasında da bir forvet bir ön libero bir kaleci alcaz demişti.

Önce Misimovic haberi gelmesi lazım zaten.Bradley'i alıp sonra yollamak gibi amatörce bir hata yapılmaz.

arda takımın gözbebeğiydi çok seviyorduk ama artık ardayı da unutun. artık bana çok antipatik geliyor tavırları devamlı sakatlık bahanesi ortaya koyduğu kötü performans sağda solda hep kameralar karşısında olması artık gitsin de nereye giderse gitsin dememe az kaldı ben kurduğum kadrolarda ardayı yazmıyorum :( bence artık siz de düşünmeyin

arda takımın gözbebeğiydi çok seviyorduk ama artık ardayı da unutun. artık bana çok antipatik geliyor tavırları devamlı sakatlık bahanesi ortaya koyduğu kötü performans sağda solda hep kameralar karşısında olması artık gitsin de nereye giderse gitsin dememe az kaldı ben kurduğum kadrolarda ardayı yazmıyorum :( bence artık siz de düşünmeyin

aynen. Geçen muhabirin birine "oğlum hiç öyle saçma bi şey olur mu yaa" dedi garip bir tavırla, çok antipatikleşti çook

Oh be 3 güzel haber aldım bugun

1-Bradley bizde

2-Suarez bizde

3-M.Yalcındag besiktas sadece bizimle oynayacagı maclarda bu stada gelir:D

Güzel oldu güzel

Demba Ba, West Ham'a imza attı.Gitti adamım.

taraftar olarak biz arda yı harcamadan gıtmesı lazım bence, bu taraftar kımlerı gondermedı ki takımdan arda'da bu kervana katılmadan once kendılıgınden güzelce ayrılsa iyi olucak.Arda'yı hepımız cok sevıyoruz ama durum bu malesef

aynen. Geçen muhabirin birine "oğlum hiç öyle saçma bi şey olur mu yaa" dedi garip bir tavırla, çok antipatikleşti çook

maalesef ama büyük usta da (hagi) farkında ardanın tavırlarının hiç yalvarmaz ardaya oyna diye öyle bir kadro kurmaya çalışıyor oynarsan gel oynamazsan s. git diyebilen biri hagi fiyatı da düşmeden a. madride verseler 12-13 milyona

Arda mı durmadan kamera karşısında yoksa kameralar mı durmadan Arda'nın yakasında ben şüpheliyim. Adamın tüm hayatı didik didik edildi ya bi rahat bırakılsın şu adam. Sevgiline karışılır, gezmesine karışılır, Arda'da yaratılan stres kimsede yoktur, ki bence formsuzluğunu büyük sebebi stres. Sonra diyoruz ki Türkiye'den yıldız çıkmıyor. Mesut'un hayatına ne kadar karışılmıştır Almanya'da Almanya'da oturan renktaşlar söyleyebilirlermi benim hiçbir fikrim yok ama Arda'ya yapılan baskının %5inin yapıldığını düşünmüyorum. Arda çok büyük yetenek ama maalesef zorla söndürülüyor.

Misimoviçin sözleşmesi dondurulacak yada kiralık verilecek peki bu ne zaman olacak artık :D Hani Kap haftasonu kapalıydı o zaman yine son güne kaldık

Beyler avatarlar gözükmüyor herhalde Ben aynı zamanda Liverpool sempatizanıyım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt