Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renkdas zaten giricek takim belli ya biglia'ya girerler yada bradleye ikiside aradiklari oyuncu ama bana gore yanlis oyuncular fb icin sirf killigina girerler

aynen onların kulüpleri bi değişik lampard gerrard gelse bi cacık olmaz onlardan ruhsuzlaşırlar :)

Yine ne kadar boş muhabbet yapmaya başladınız

tunay torun'unuda aldik aldik milli takima cagirilmis patlama yaparsa bizde patlariz

lincoln_ve_karan_iddialarina_cevap-6807a90a70b1fbe994263c6cf6412dbb.jpg

Dagilin ulenn transfer mransfer yok ,canim tatil yapmak istiyor.....

Hagi: "Adnan Polat'a Arda'dan artik fazla birsey beklemedigimi ve oyun planini onun uzerine kuramiyacagimi belirttim"

Hagi: "Arda'ya güvenerek hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Kendini takima vermiyor bir kaptan gibi yasamiyor."

Hagi: "Seneye istenirse Arda satilabilir. Seneye Galatasaray kadrosunu Arda'siz planlamaya basladim bile"

Alintidir ''Tribun Dergi'' onlarda ''takvim'' den almislar:)

Hagi: "Adnan Polat'a Arda'dan artik fazla birsey beklemedigimi ve oyun planini onun uzerine kuramiyacagimi belirttim"

Hagi: "Arda'ya güvenerek hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Kendini takima vermiyor bir kaptan gibi yasamiyor."

Alintidir ''Tribun Dergi''

Valla haklı olduğu noktalar var.Ama ikincisini diyeceğini sanmıyoum.Kaptanlık Cana veya Neill'e gider benden söylemesi.

fazıl ünverdi facebook ta beyler :D öğlen konuştum bradley konusunu akşama doğru kokusu çıkar demişti. şimdi gene rahatsız etsem mi :) ayıp olur yaw :) foruma mı çağırsam?

Olum azdınızmı lan gidin fenerli bulun dövün amenna, niye birbirnizi yiyonuz.

Dogus, yasinin tipine tüküreyim ya

Veli de afedersin ama kiro nun teki diyorlar, tabi ben adami daha görmedim bile

Ama Yasini gördüm, ama Barisin yerine iyi olurdu aslinda, gerci barisin yerine Musa oynasin seneye.

İzmir'li...miş zaten Veli , abi (: Apaçi :D

Tipinden'de belli oluyo zaten (:

Ama yine'de Hasan Şaş sezileri var fırlama'da (:

Benimle dovusmek isteyenler icin resmim. Chicago'da donerci dukkani olan amcamla cekildigim resmim..

Var mi dovusmek isteyen?

jerrysokoloski%20(6).jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt