Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne kadar b.ktan adam varsa takımda hepsini Haldun aldı zaten, neyse ki gitti de sezgin toparlıyor takımı.Balık hafızalı milletiz huyumuz kurusun.

Demi abi yaa ...

Örnek veriyim hemen.

Keita-LincoLn-Nonda-Meira-G. Dos Santos-Linderoth(sakatlanmasa)

Bu adamları Sezgin getirdiydi demi ;(

Galatasaray, Beşiktaş'ın, Fiyapı İnönü Stadı'nı yeniden inşa etmeyi planladığı tarihte maçlarını Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena'da oynama talebine olumsuz yanıt verdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaşlı bir yöneticinin, statlarını yapacakları tarihteki maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak istediklerini söylediğini işittiklerini belirtti. Yalçındağ, ''Böyle bir duyum aldık. Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir'' diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirdi.

bide neymiş devlet izin verdimi galatasaray sesini çıkaramazmış.B.k çıkaramaz...

Ama daha samimi daha seviyeli bir ortam oluşmaz mıydı sevgili Cuma?Haklı mıyım haksız mıyım?

Seviyeli sohbet olayı farklı, zamanında çokça yaşadığımız yeni üyeleri kandırma mesajlarına çok kızıyordum. Burda kimse birbirine hakaret etmeden, birbirini üzmeden istediği gibi yazabilmeli. Sonuçta adı nöbet diye herkes sus-pus bekleyip oyuncu geldiğinde yazmaya başlayacak diye bir kaide yok. Ona kalırsa sırf kadro yapıp mesaj atılmasına acayip kıl oluyorum bende. sakat adamı yazan var, laf olsun diye yazan var. O kadrolu mesajlar yerine bence şu video daha hoş :) Yanlış anlama, neden bu tavrı takındığının farkındayım ama tepkiyi bize göstermen yersiz :)

Bradley dışında bir de yerli orta saha lazım.

sanki pazartesi günü adını hic medyada duymadıgımız biri gelcek gibi düsünüyorum

Sen simdik Keita-Lincoln-Nonda-Santos-Meira ve Lindertohumu tartisiyorsun ?

hepsi birbirinden süperdi (linderoth icin diyemecegim)... Kara simsek gitti gideli güvenim yok baskana :(

tartısmıyorum sadece basit bir soru sordum. hangisi takımda veya gittigi takımda basarılı oldu

haldun ustunel

lincoln, keitha, santos, jo, linderoth.neil,meria,nonda

----------------------------------------------------

adnan sezgin

culio, yekta, cana, bardley zapata,kazim kazim pino.

---------------------------------------------------------------

siz karar verin

Burası TT Arena

burda aslanlar kükrer

nefesler ateş olur cehennem seni bekler

tarih burda yazılır

destanlar efsaneler

galatasaray yazar

zaferler seni bekler

çok hoşuma gitti bu yaa:D

haldun ustunel

adnan sezgin

siz karar verin

bradley daha gelmedi..Ayrıca haldun üstünele kewell baros ve elanoyuda eklemen gerekiyor.Ama ben adnan sezgini suçlayan taraftan değilim sadece dogru bi karşılaştırma olsun.

haldun ustunel

adnan sezgin

siz karar verin

hic zorlanmadim

Sezgin

(ekonomik olarak simdiden 1-0 önde Sezgin baskan. Futbol olarakta Haldun üstünele karsi kaybetmesi mümkün degil Sezginin, cünkü Galatasaray 3 yildir ne halde, görüyoruz, daha kötü olmasi mümkün degil, cünkü daha kötüsü 2. lig demek.)

Lincoln, Meira, Nonda ve Linderoth'u Adnan Sezgin getirdi diye biliyorum.

Kewell, Keita, Elano, Neill, Jo, Santos da Haldun Üstünel'in.

Bi saattir bildiğim yerlere bakıyorum yeni bir haber yok ama aramaya devam:D,

23rmzqx.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt