Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya bu bjk liler ne utanmazlar ya

tt arena dan red yanıtı gelınce

sız kımsınız de red edıyorsunuz canımı sıkmayın orada A2 takımını oynatırım fln dıye

yorumlar var

yuzsuzlugun bu kadarı arkadas

kuduruyorlar,deli oluyorlar stadımıza :)

Bu Sezgin ne gıcık adam yahu Şimdi son gün transfer olursa bu adam isteyerek bizi bekletiyor diyicem hep son gün olur ya aga tcc acayip bi kişilik Sezgin ...

son gün olmaz renkdaş pazar günü akşam buraya gelecekler... resmi imza pazartesi... şimdi öğleden sonra isim vermeye başlar medya yok şu yok bu diye şaşırtmaca yapcaklar.. forvet için troe-marica filan geçmişti... bir transfer var ama kimmm ? ben bradley-romen biri-formica üçgeninde kaldımm ....

Adnan sezgin tok alicilik yapiyor son güne kadarki fiyati düsün futbolcularin bu rakam da allah bilir 50000-100000 euro arasidir

ya bu bjk liler ne utanmazlar ya

tt arena dan red yanıtı gelınce

sız kımsınız de red edıyorsunuz canımı sıkmayın orada A2 takımını oynatırım fln dıye

yorumlar var

yuzsuzlugun bu kadarı arkadas

kuduruyorlar,deli oluyorlar stadımıza :)

ya 1-2 topçu aldılar ya g*tleri kalktı. Ama yakında bütün transferleri sönünce, mali olarak batınca yine yalanıp yalvarıcaklar heryere haberleri yok.

volkan şen tamam gıbı artık herkes bıttı dıyor

bkz. ozgur sancar,tsn

ayrıca bursaspor 2. baskanı ozgur sancarın programına katılarak

her an her şey olabılır şekilenebilir dedi

fanatiğe göre ise

ödeme planı sorun

gs. 1M pesın 3M 6 ay taksıt dıyor

bursa 2M pesın 2M 4 ay taksıt dıyor

ya 1-2 topçu aldılar ya g*tleri kalktı. Ama yakında bütün transferleri sönünce, mali olarak batınca yine yalanıp yalvarıcaklar heryere haberleri yok.

Aynen ya Hem ben yaptığı transferlerden sadece Guti ve Şimaoyu yıldızo larak göruyorum Almeida bence iyi bi satrafor değil BAros 10 basar....Quaresma desen yalnız kendisine oynayan hiç bi yerde tutunamamış bi oyncu ...

Sorma başka işlerim vardı dönemedim. Kusura bakmayın

Geliyor yarın uçakla beraber geliyoruz. Babasını ikna ettim.

tumblr_lfefgmPjuk1qd23jbo1_500.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt