Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Renkdaşlar..Eğer biz stadın çatısını yapmazsak bize vermieyeceklermiş stadı.Doğrumu ?

Anlasmada yaziyorsa yapmak zorundayiz. Sonucta ic harcamalari Toki´ye yiktik, karsiliginda catiyi yapacagimizi söyledik. Yapmak zorundayiz. Bunu yapmazlarsa da aglamasinlar sonra stat isinde sorun cikinca. Haklilar derim bu sefer.

yiğit ve volkan haberleri var beyler kimse yorum yapmadı.

Anlasmada yaziyorsa yapmak zorundayiz. Sonucta ic harcamalari Toki´ye yiktik, karsiliginda catiyi yapacagimizi söyledik. Yapmak zorundayiz. Bunu yapmazlarsa da aglamasinlar sonra stat isinde sorun cikinca. Haklilar derim bu sefer.

Polat dedi ya geçen gün;büyük klüpler çatı yapmıyor boşa maliyet falan diye.Adamlar kıvırma ustası yemin ediyorum.Birşeyide söylediğiniz gibi yapın be.

1688tn5.jpg

Sivas Antalya maçı :)

yalniz bu sartlara ragmen baya seyirci gelmis maca, helal olsun sivaslilara

Ama bizimkiler.."Avrupada araştırdık..büyük kulüpler stadı kapatmıyor..Bizde kapatmayacağız" demiş..

Polat dedi ya geçen gün;büyük klüpler çatı yapmıyor boşa maliyet falan diye.Adamlar kıvırma ustası yemin ediyorum.Birşeyide söylediğiniz gibi yapın be.

zaten çatı yapılsa da maç sırasında çatının kapalı olması yasak. maçtan önce kapalı olup olmaması da taraftarı pek ilgilendirmiyor. sahanın kalitesi çimlerin ömrü için önemli ama

O para harcamamak icin söylüyor ama Toki affetmez bu sefer. Bence de haklilar. Ona göre bir anlasma yapildi ve buna uymak zorundayiz. Polat sacmalamis. Pasa pasa yapacak o catiyi.

zaten çatı yapılsa da maç sırasında çatının kapalı olması yasak. maçtan önce kapalı olup olmaması da taraftarı pek ilgilendirmiyor. sahanın kalitesi çimlerin ömrü için önemli ama

Yapsınlar,yapmasınlar benim için farketmez de önce yapılacak deyip sonra maliyeti yüksek demek komik.

Renkdaşlar..Eğer biz stadın çatısını yapmazsak bize vermieyeceklermiş stadı.Doğrumu ?

bu çatı konusu çokca konuşuluyo etrafta ama nedense pek bi ses soluk yok yetkili ağızlardan..

aramızda konu hakkında bilgili olan arkadaşlar var mı..

polatın çatıyı kapatmayacağız lafı ne kadar gerçek..

evet maç sırasında kapalı olması yasak bunu bende duydum ama sebebini biliyormusun renkdaş ben bilmiyorum sonuçta basketbol sahalarının da üstü kapalı kışın eziyet olmuyor maç izlemek

Ama bizimkiler.."Avrupada araştırdık..büyük kulüpler stadı kapatmıyor..Bizde kapatmayacağız" demiş..

O Polat´in görüsü. Ama anlasmada cati olacak diyor. Ona uymak zorundayiz. Ic harcamalari neden Toki´ye yiktik o zaman? Enayi mi bu adamlar? Biz mi akilliyiz? Bu sefer affetmezler, benden söylemesi.

Ali Turan bu seferde Antalya'yı sabote ediyor heralde..

bu çatı konusu çokca konuşuluyo etrafta ama nedense pek bi ses soluk yok yetkili ağızlardan..

yalan haber, Isin Celebi bizzat kendi cikti TV a ve dedi: catiyi bu sezon sonu basliyacagiz yapmaya, zaten bir Alman sirketiyle anlastik ve bunun projesine basliyorlar..

gerçek değil. gençlik spor genel müdürlüğü ile yapılan anlaşmaya göre kapatılmak zorunda

Herşeyden önce 15 milyon gibi bir para nakit alındı çatı parası için

O Polat´in görüsü. Ama anlasmada cati olacak diyor. Ona uymak zorundayiz. Ic harcamalari neden Toki´ye yiktik o zaman? Enayi mi bu adamlar? Biz mi akilliyiz? Bu sefer affetmezler, benden söylemesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt