Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda ne zaman geloyrmus

Ayrica bizim en büyük sorunumuz defanstan cikarken, topu alip, oyuna sokacak bir orta saha topcumuz olmamasi

Culio desen, bu görev icin harcamak günah olur, daha cok ofansi agir basan biri cünkü

Ayhan desen, yan-geri pas yapmaktan baska birsey yapamiyor.

Cana desen, 4 metre dikine pasi brak, arkadasin ayagina pas atamiyor

Baris desen, "Allahin, ne olur top bana gelmesin" dercesine saklaniyor

Sarp desen, forvet arkasinda top bekliyor.

Peki bu defanstan cikarken top dagitma olayi, topu oyuna sokma olayi kim yapicak bizde, kim?

Sivas macinda bile zorlandik be arkadas.

Cana-Servet yapti bu isi sivas macinda, görmediniz mi be arkadas.

Topla cikiyor Servet, Ayhana bakiyor "cik, cik" diyor, kendisi yavas tempoda ileriye yürüyor.

Barisa bakiyor, bulamiyor, kaybolmus, ilerde bir yerde kendini sakliyor, topu almamak icin. Top gelse zaten bir b.k yapamicak, orasi ayri.

Iste bu sorunu halledecek biri lazim bize.

Servet-Cana yada bekler defanstan cikarken topu "ona" verecek, o hemen ilerdeki adamlarla baglantiyi kuracak, hemen gerekiyorsa dikine, gerekiyorsa yan pas yapacak. Gerekiyorsa topu ayaginda tutaca, az cok sürecek. Sorumluluk alicak. Saklanmayacak. Defanstan cikarken Servetin, neilin topu kendisine atmasina beklemicek, gidip, Neilin, Servetin, Cananin, beklerinin ayagina gidip, alicak o topu ve oyuna sokacak.

Iste böyle biri lazim bize.

Yani Bradley, Biglia gibi biri.

Haklısın, yüzde yüz katılıyorum sana.

Ireland´ın oynayamadığı takımda Bradley nasıl oynayacak acaba.

Kenny Miller ne yapcak bakalim bize karsi..

Biraz geç oldu ama anladımki artık resmi site açıklasa bile inanmayacağım. Önce oyuncuyu imza atarken görücem, sonra inanıcam. Sonra boşuna hevesleniyoruz, kadro kuruyoruz. Sonu heep acı hüsraan... :(:(:(:(:mad::mad:

Bu Aston Villa'nın da ne yaptığını çözemedim, yıllarca Pires geliyor dediler, uçakta dediler, adamlar bu sezon Pires'i aldı :)

Sezon başında 349843438943 milyon üstüne oyuncu verip Ireland'ı aldılar, aldıkları kelden faydalanamadılar, yollamayı düşündüler, üstüne bir kel daha alıyorlar.

Cidden garip.

Bu topic kapansın lütfen maça kadar.

Maça adapte olalım :o

Hocam maca adapte olmak istiyorsan, mac basligi acktir heralde, olabilirsin. Tutan yokki. Hani anlamiyorum neden bir kisi cikipda böyle birsey diyor, 100 kisi icin.

Maca daha 3 saat var. Simdi oraya gitsek 20 dakka icinde konu yine transfere dönecek.

orta sahaya adam almadan kapatirsak transfer dönemi, Polatin "topu iyi kullanan bir ön libero alicagiz" sözünü, neyse ya.

7047__Bursaspor-galatasaray.jpg

Volkan Şen hayırlı olsun beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt