Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

srfydn Şeref Aydın

fakat yabanci transferi olmazsa hatta ilerleyen gunlerde misi affedilirse kimse sasirmasin. bildigim kadariyla yeni gelen taksidini odedik.

misi affedilse de kranjcar maceralarına gidilmese

aslında misi geri dönse olay biter canavar gibi takım olur. stoper mevkisinde hala eksiğiz ama neyse artık.

@srfydn

Şeref Aydın

transfer olur olmaz inanin bilmiyorum. hayalî konusmayi sevmiyorm ama yapmak istiyorlar. bu da kontjna bagli. misi gider ya da donarsa evet.

@srfydn

Şeref Aydın

fakat yabanci transferi olmazsa hatta ilerleyen gunlerde misi affedilirse kimse sasirmasin. bildigim kadariyla yeni gelen taksidini odedik.

Lanet olsun misiye de, transferin son günü koluna takıp onu getirene de..

@srfydn

Şeref Aydın

transfer olur olmaz inanin bilmiyorum. hayalî konusmayi sevmiyorm ama yapmak istiyorlar. bu da kontjna bagli. misi gider ya da donarsa evet.

@srfydn

Şeref Aydın

abi ödememe şansımız var mı? taksit dedigin senet degilmi ödemezsen adam eufa ya başvurur alır parasını taksit ödenmesiyle misi nin affedilmesini bağdaştırmak gereksiz

Bazıları Amerikalı olduğu için istemiyordu dün ..Kim olduğunu bilmiyorum ..

Bir toplumu yargılamak kimsenin haddine değildir. Bu tamamen karşıdaki insanın karakteriyle alakalıdır. Bir toplum'un yaptığı bazı olayları. Bütün insanlığa mâl etmek abes kaçar. :)

Misimovic örneği varken, Almanya'dan futbolcu zor gelir.

Duyumcu diye bi olay yok kardeşim. Lorik Cana'nın adını kaç kişiden duydun.Medyada bi tane haberini göster? Bu insanların çoğu medyada adı çıkan kişilerden yola çıkarak bişeler yazıyo

yani haklısın :) scoutgs de imzalandıktan sonra açıklayacağız artık vs.. dedi formica'da yattı biglia'da zorda :)

Bradley ile her konuda anlaşan Galatasaray, Yalçın Dümer'in Facebook'unda; "Bradley Galatasaray'da" yazmasının ardından transferde prüz çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt