Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne saçma bir transfer politikamız var, lig bitti biz hala transferi bitiremedik.

Misimovic'i bi de Culio, Arda, Pino ve Stancu'yla beraber izleyelim. :)

Yönetimin tek taraflı affetme gibi bir durum söz konusu değil, ayrıca kimsenin affettiği falan da yok. Misimovic yollanmazsa affedilebilir diye tahmin yürütmüş, kulüpten falan bilgi almamış ki.

Hemen inanmayalım herşeye. Taksidi ödenmiş diye affettik falan, yok öyle birşey.

Ben inanmıyorum zaten affedileceğine. Bu işin burdan dönmesi çok zor, dönse de artık hayırlı oalcağını sanmıyorum.

Misi affedilsin tamam ama adam bizim işimize yaramaz.Zekasıyla oynayan bir futbolcu.Nerede boşluk varsa oraya pas atan güzel bir oyun kurucu ama koşmuyor işte koşmuyor.Bize koşan adam lazım.Türkiye futbolunda maalesef zeka işe yaramıyor işte.

Misimovic'in o kadar medyada çıkan demeçlerinden sonra, affedileceği mi düşünülüyor?

Affedileceği varsa da affedilmez.

gördüğü muameleye göre çok az laf etti. o kadar kötü de konuşmadı ki konuşsa kimse haksız diyemezdi.

neyse affedilmez büyük ihtimalle zaten. bir arkadaşın dediği gibi affedilirse kumar olur, iyi de olabilir kötü de bilemeyiz.

Misi kalirsa yine topu oyuna sokacak adam olmayacak. Ve yine Ayhani ortada görecegiz. Top oraya gelmiyorsa Misi'yi neyleyim.

Misi şu dakikadan sonra yeni bir transferden bile zor bi uyum süreci geçirir.Bir kere Hagi ile nasıl her gün yüzyüze bakacak bu adam ?

Yalnız şunu unutmayalım 7 as oyuncumuz eksik, çok övülen Bjk den 7 as adamı çıkarın bakalım ne olacak?

Misimovic affedilmesini hepimiz istiyoruz.Bende isterim, Ama bu saatten sonra affedilmesi pek fayda sağlamaz. Sen adamı tüm transfer dönemi boyunca başka takımlara tabiri caizse itelemeye çalış sonra satama. Ondan sonrada al ben seni affettim hadi gel oyna. Yok böyle bir mantıksızlık.

Elano meselesine döndü. Adamı tüm yaz satmaya çalıştık. Sonra elde kalınca canım Elano gel kurtar bizi oldu. Adam o piskoloji ile nasıl oynayacaktı ki. Oynayamadıda sonu malum...
Tek şartla mantıklı olur teknik adamın değişmesiyle ve yeni gelenin misi,ye kucak açmasıyla ancak o psikolojik sorun kısmen hallolabilir.

Türkiyede son 2-3 sene icinde en cok is yapmis oyuncular.

Simao-Misimovic-Alex (istatistik acidan)

Türkiyenin en iyi golcüsü : Baros

Türkiyenin en iyi yerli oyuncusu : Arda

Türkiyenin en iyi kanat adamlari : Kewell ve Quaresma (q7 hernekadar final paslarinda berbat olsada türkiyede kewelldan sonra en iyi kanat adamidir)

Türkiyenin en iyi ve en teknik stoperi : Neill

Malesef hicbir maca ideal kadro ile cikamadigimiz icin bu durumdayiz :( yoksa kadromuz süper aslinda (yekta ve Culioyuda icine koyarsaniz)

Ya ne affı uydurma bunlar, yönetimle görüşme yapıyor doğru ama affedilmek için değil alacakları-gideceği takım ve fesh için

Misi affedilsin tamam ama adam bizim işimize yaramaz.Zekasıyla oynayan bir futbolcu.Nerede boşluk varsa oraya pas atan güzel bir oyun kurucu ama koşmuyor işte koşmuyor.Bize koşan adam lazım.Türkiye futbolunda maalesef zeka işe yaramıyor işte.

Takimda en cok kosanlarin basindadi oynadiginda.

Misimovic sadece ana avrat küfür etmedi Hagi´ye. Onun disinda herseyi söyledi. Nereye affediyor Hagi? Affetse ne performans sergileyecek? Hagi ve Misimovic kombinasyonu imkansiz artik beyler. Hic dogru bulmuyorum. Ikisinden biri gitmesi lazim. Olay bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt