Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sarp ve ayhan göderilsin transfer yapılmasın razıyız.

baya sarp'ın, ayhan'ın, balta'nın, servet'in, ufuk'un kellesini verin.

Hagi hayatta özür dilemez arkadaşlar Misi dosyası kapanmıştır bence.

Telegol'deki ofsayt izahı komedisine gel :lol:

Bu saaten sonra Bradley gelmiş, Kranjcar gelmiş, Biglia gelmiş % 1 bile etki yapmaz. Takım ölmüş arkadaşlar.

Nöbet bitti beyler , sezgincik çıkıp kendiside sölemiyor paşam haber yolluyor, transfer bitti diye , tam lale bu qdam ne diyim

Ufuk

Sabri

Neil

Servet

İnsua

Cana

Culio

Yekta

Misimoviç

Kazım

Baroş

Bu kadroyu 4-3-1-2 şeklinde çıkarsın hagi teknik direktörlük kariyerinin en başarılı işini yapmış olur gözümde

Misimovicin oynamasi icin hagi gitmesi gerek,ne hagi özür diler, ne misimovic hagi td kaldi süre adam gibi oynar.

yazık bu taraftara. resmen dalga geçiyorlar. ruhsuz bir yönetim ruhsuz bir teknik heyet ve ruhsuz futblcu topluluğu. galatasarayımızı geri verin.

Bugün hayatımda izledigim belkide en kötü galatasaray vardı sahada.Gerçekten utandım..

Gökmen yine bişey kaçıracak ağzından; uzuv muzuv bişeyler saçmalıyor..

Bu Mustafa Sarp denen insan sahada niye boş boş koşuyo pres desen yapmıyo defans desek o da yok pas desen ya gerıye ya yana oynuyo hagı barıs yerıne stancuyla nıye baslamaz.forvet aldık adam yedekte oturuyo ılerıde kazım tek basına takılıyo yazıktır gunahtır bıze ya lanet olsun boyle takım kuran ınsanlara

bana bu sinirle kellerleri yetmez o yeteneksiz bacaklarinida verin köpeklerime yem olarak atiyim kemirsinler, adminler özür diliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt