Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;YAZSXnkLnTU]https://www.youtube.com/watch?v=YAZSXnkLnTU[/video]

beyler internette bradley Aston villa'ya kiralandı diye bir haber gördüm. Felç geçirebilirim her an :D Biri bana bi özet geçebilirmi fena gerildim bugün :sopa:

haldun_ustunel.jpg

19.jpg

pinoya laf atanlara selam olsun! keyifle maç izlesinler şut çeken çalım atan adam yok!

ne pino ne kazım ne aydın bu takımın sağ kanadında oynayabilir,pino ya laf söleyenlere selam söleyen arkadaş,ilk yarı o ynamadımı ligde,kaç tane verdiği pastan gol oldu bi söle,kaç tane pozisyonu harcadı şut atma sevdasına,kaç atağı öldürdü,bu takımın sağına adam gibi birli lazım ne pino ne kazım bu takımın ileri ucunda oynar,ama bu halde takımda oynar,ama normal şartlarda bi gs futbolcusu değil pino,ya bi gözünüzü açın artık ne olur ya,cana,pino,kazım,hakan balta,ayhan,sarp,barış,kewell gs nin futbolcusu olamaz oldukları

için takım bu halde

Ahmet Çakar: "Ronaldo'nun son halini gördünüz mü? Benim kadar olmuş. Poposu önde... pardon geride, göbeği önde.."

:asd:

bradleyide alamiyorsak biz neyi tartisiyoruz,yazilar olsun polat ve yönetimine

cana,pino,kazım,hakan,sarp,barış,kewell a artı olarak hagi bu takımın teknik direktörü olamaz,olmamalı gs bu kadar küçük hedefler peşinde olmamalı,saçma sapan adamları futbolcular diye aldırlar ya,ne gerek vardı kazım,zapata, gibi adamlara,hagi istediyse bunları yönetim önce hagi yollasaydı,körmü bu kadar yönetim,bu takıma orta saha lazım,sen elindeki misimovic i kadro dışı bırak git kaleci al bide kazım ı,sonrada neden bu haldeyiz diye düşün,

cana,pino,kazım,hakan,sarp,barış,kewell a artı olarak hagi bu takımın teknik direktörü olamaz,olmamalı gs bu kadar küçük hedefler peşinde olmamalı,saçma sapan adamları futbolcular diye aldırlar ya,ne gerek vardı kazım,zapata, gibi adamlara,hagi istediyse bunları yönetim önce hagi yollasaydı,körmü bu kadar yönetim,bu takıma orta saha lazım,sen elindeki misimovic i kadro dışı bırak git kaleci al bide kazım ı,sonrada neden bu haldeyiz diye düşün,

herkes uyuyo hiç kimse tepki göstermiyoo ..çıkmış 5 tane eski başkan destek mesajı yayınlamışş kimbilir klüp üstünden hangi rantı sağlamak içinn..lanet olsun böle galatasaraylılara lanet olsun böle yönetime .. Canaydın- üstünell..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt