Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Misimovic'e af yolu

Galatasaray, çok istediği Bradley'i Aston Villa'ya kaptrd. Yönetim de Hagi ile görüşme yaparak Rumen hocay Misimovic'i affetmesi konusunda ikna ett

Aradığı 10 numarayı bir türlü bulamayan Galatasaray, satış listesine koyduğu ancak bir türlü satamadığı Misimovic'e bir şans daha verme kararı aldı...Bir kaç gündür Misimovic'in takımda kalması için kendi arasında fikir alışverişinde bulunan Sarı-Kırmızılı yönetimin sonunda Misimovic'i kazanma yoluna gitme kararı aldı.. Boşnak yıldızı ilk göndün beri istemeyen ve satılması için talimat veren teknik direktör Hagi ile görşme yapan yönetim, Rumen hocayı da ikna etmeyi başardı...

ADA'YI TERCİH ETTİ

Bu arada Arjantin'li Formica'nın transferinde son dakika şoku yaşayan Galatasaray'a bir darbede M'Gladbach'ın 23 yaşındaki yıldızı Bradley'den geldi. ABD'li yıldız G.Saray'a gelmekten son anda vazgeçerek Aston Villa'ya kiralık olarak gitmeyi tercih etti... Amerikan futbol ligi MLS'nin resmi internet sitesi Michael Bradley'in Aston Villa'ya kiralandığını açıkladı.

BRADLEY YERİNE MISI!

Sarı-Kırmızılı yönetimin Misimovic'i affetmek istemesinin en büyük nedeni ise transfer etmek istediği M.Gladbach'ın Amerikalı oyuncusu Michael Bradley'in son dakikada A.Villa'ya imza atması olarak gösteriliyor.

NOLURR BU HABER DOGRUU OLSAAAAA

dogru degil cünkü mactan sonra misiyi sordular hagide baska soru dedi :)

Değerli renktaşalrım ancak sakinleşip girmek sitedim foruma çünkü gerçekten ağzımdan iyi kelamlar çıkmayacaktı..hala da sakinleşmedim de neyse...gerçekten içim kan ağlıor bugünleride görecektik ya hiç aklıma gelmezdi....): daha dünü kı..... bo lu bursası bize aga dayı kesliyor tariinde bir şampiyonluk gören bursa taraftarı koca Galatasarayıma kümeye diyebiliyor...çok sinir oldum çokkkk....bir tarafı fena havalanmış bunların...bize Gelince; takımdaki şu anki durumumuzun iki ana nedeni var biri bu başımızdaki kabilyetsiz ve yalancı adamlar 2 çok kalitesiz bir takımız büyük hoca rijkardında dediği gibi ): yaklaşık 2 3 yıldır burda dilimizde tüy bitti şu takıma kaliteli çift yönlü bir iki ortasaha elemanı gerekli diye ama malsef futbolu bildiğini sanan ama aslında hiç bi ... bilmeyen bu önetim anlayışı gittiler yine takıma alakasız yerelre transferler yaptılar ve yine bir ortasaha adamı yok....bıktım artık şu yeteneksiz yetenek özürlüsü ahanı barışı sarpı serveti görmeyi..yazıklar olsun kanaltürkde bide süleyman rodopa adnan efendi bu saatten sonra transfer zor demiş e peki mübarek herif bu saate kadar nerdeydin diye sormazlarmı adama takımda ortasaha yok transfer olmayacak deniliyor çıldırmamak elde değil ya biri çıksın kurtarsın şu adamların elinden kurtarsın GALATASARAYIMI EN BÜYÜK AŞKIMIZI ): acilen bu takıma o.saha adamı lazım hemde acilen

Bu Adnan Sezgin ne iş yapar yani görev tanımı nedir? sportıf dırector ise sadece transfer mi yapar ? menajer ise takımla mı ılgılenır ? ıkısını bırden yapıyorsa sezonda 1-2 ay dısarılarda oyuncu aramaya gıdıp fınk atarken avrupalarda takım ıcı sorunlarla kım ılgılenır ?bilen bırı benı aydınlatırsa cok sevınırım tesekkurler

[video=youtube;rR5WvT3g4r4]https://www.youtube.com/watch?v=rR5WvT3g4r4[/video]

dogru degil cünkü mactan sonra misiyi sordular hagide baska soru dedi :)

işte benmkide dogru olmadıgını bile bilee bi umut:)

taraftar sahip cıkmadıgı için bu adam hala affedilmedi zaten.. taraftar arkasında dursaydıı her macta şimdi bu durumda olmazdııı

basinin taa ... neyse gece gece..

renkdas,en cokda neye kiziyorum biliyormusun.hicbir spor programinda galatasarayi temsil eden spor adami hakkimizi korumuyor.hep elstiri hep elestiri.örnek;gökmen özdanak,hincal uluc gibi,birtek osman tanburaciyi susturamiyorlar,oda malum dandik bir tvde yorumcu.:)

işte benmkide dogru olmadıgını bile bilee bi umut:)

taraftar sahip cıkmadıgı için bu adam hala affedilmedi zaten.. taraftar arkasında dursaydıı her macta şimdi bu durumda olmazdııı

aynen renkdas.mesela yönetim kewelli yolladi ama taraftar baskisi ile yeniden sözlesme uzatti

Adnan Polat´in herzamanki gibi yalan söyledigini bilmeliydik zaten. Transfer bitmedi dedi ama transfer yok. Bu formayi haketmeyenler gidecek dedi ama o oyuncularin hepsi hala kadroda.

aynen renkdas.mesela yönetim kewelli yolladi ama taraftar baskisi ile yeniden sözlesme uzatti

Yazık valla adama cok acıyorum yaa..

Hagi'ye güven gitti sanırsam artık ( öyle olmalıda) ee o zaman sıra bu adamı takıma kazandırmadaaa adam oynamak istiyor faydalı olmak istiyor taraftar olarak arkasında durmalıyız artıkk :)

agalar allah askına formica ne oldu hani baskanları hocasına planlarında dusunme falan demıstı gitmedi mi hiçbiryere

simdi misi icin baski kuralim,misi gercekten kaliteli bir 10 numara.adam bundesliganin altini üstünü getirdi,sadece wolfsburgda degil nürnbergdede böyleydi bochumdada

Galatasaray beni yeniden sigaraya baslatacak arkadas, ickiye baslatacak arkadas.

Iceriz icabinda yeterki cimbomum kendine gelsin. Yeter artik arkadas. Adami cileden cikardilar.

Bize iş bitirici drogba tarzında bir forvet lazım, Stancu filan ancak 2.forvet olur. Kazımdan ise forvet olmaz! Kadromuzu sayarken hep Baroş Arda Kewel diyoruz, nerede bunlar? sakatlar! Pino nerde? Sakat! Ben Hakan Şükürün Hasan ŞaŞın Arifin Bülentin sakatlandığını hiç hatırlamıyorum. Kendine bakmayı bilmeyen futbolcuyla işimiz olmasın! Müzmin sakat adamları almayın bize fayda sağlayacak kişileri transfer edin. 10 milyon verip 2 - 3 adam alacağınıza, 10 milyon verin kaliteli sağlam 1 tane adam alın ! Keitanın 1 kere sakatlandığını hatırlamıyorum, takımın en yararlı adamını disiplinsiz diye gönderiyorsun. ben saha içine bakarım. Futbolcu saha içinde disiplinsiz ise o zaman cezasını veririm diyecek yönetiici teknik direktör kimse yok bu takımda ! Keita sahada herkesten cok koşardı savaşırdı tekmeye kafasını sokardı ! Gönderme mazeretide Dünya Kupasında Kakayı attırmış falan filan! Banane kakadan ya , ben Galatasarayın menfaatini düşünürüm! Ne biçim insanlar yönetiyor şu güzelim kulübü yazıklar olsun ! oh bee içim rahatladı!

arkadaslar bende sayfanin yukarisinda bildirimleriniz kisminda söyle yaziyor;3 new linkes received. bunu türkce yapamiyormuyum?? lütfen yardim.

[video=youtube;GeRzlyxF73s]https://www.youtube.com/watch?v=GeRzlyxF73s[/video]

Bu Hakan Balta yı dikkatli izleyin GALATASARAY GİBİ takımı s..kne takmayan futbolcuyu bu hafta ne yapıp edip göndermemiz lazım , miller in üstüne koşacağına daha pozisyon bitmeden elini kaldırmış oyunla alakası yok serefsizin. ve adamda da suç yok karpaty maçında da aynısı yaptı isterseniz o videoyuda başkası eklesin. Suç bizim gibi taraftarda...

renkdas,en cokda neye kiziyorum biliyormusun.hicbir spor programinda galatasarayi temsil eden spor adami hakkimizi korumuyor.hep elstiri hep elestiri.örnek;gökmen özdanak,hincal uluc gibi,birtek osman tanburaciyi susturamiyorlar,oda malum dandik bir tvde yorumcu.:)

onlarda galatasarayi elestirerek para kazaniyorlar. bunlarin topu sere...bitane adam yok aralarinda.

Bize iş bitirici drogba tarzında bir forvet lazım, Stancu filan ancak 2.forvet olur. Kazımdan ise forvet olmaz! Kadromuzu sayarken hep Baroş Arda Kewel diyoruz, nerede bunlar? sakatlar! Pino nerde? Sakat! Ben Hakan Şükürün Hasan ŞaŞın Arifin Bülentin sakatlandığını hiç hatırlamıyorum. Kendine bakmayı bilmeyen futbolcuyla işimiz olmasın! Müzmin sakat adamları almayın bize fayda sağlayacak kişileri transfer edin. 10 milyon verip 2 - 3 adam alacağınıza, 10 milyon verin kaliteli sağlam 1 tane adam alın ! Keitanın 1 kere sakatlandığını hatırlamıyorum, takımın en yararlı adamını disiplinsiz diye gönderiyorsun. ben saha içine bakarım. Futbolcu saha içinde disiplinsiz ise o zaman cezasını veririm diyecek yönetiici teknik direktör kimse yok bu takımda ! Keita sahada herkesten cok koşardı savaşırdı tekmeye kafasını sokardı ! Gönderme mazeretide Dünya Kupasında Kakayı attırmış falan filan! Banane kakadan ya , ben Galatasarayın menfaatini düşünürüm! Ne biçim insanlar yönetiyor şu güzelim kulübü yazıklar olsun ! oh bee içim rahatladı!

renkdas inan bana bize ronaldo gelse ,bunun gece hayati var kari kiza düskün diye hemen kadro disi birakirlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt