Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim de öyle dediğim oluyordu ama dünkü sürekli geri pas, aldığı topu hemen yanındakine verip kaçıp umrunda olmaması, 1 kere ileri sağdan oynamaması delirtti beni.

Aynen oyle hersey ruh'la olmuyor. Bize yetenekli oyuncu lagzim

Dia dehset oynuyordu burda takimi o goturuyordu hele bir schalke maci vardi uefada lincoln i isliklayip durduk kiz gibi kendini yere atiyordu 3-1 almistik o maci ,ayni zamanda correa takimin hocasi fergusondan sonra ikinci hoca istikrarda 10 sene oluyor takimin basinda

Tmm sağol kardeş ;)

sali saat 17.00 de bitiyor

Benim de öyle dediğim oluyordu ama dünkü sürekli geri pas, aldığı topu hemen yanındakine verip kaçıp umrunda olmaması, 1 kere ileri sağdan oynamaması delirtti beni.

o benim de gözüme çarpıyor ama diğerlerini gördükçe onu görmezden geliyorum.

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Beyler kimseyi merakta bırakmak istemem tam onay alamadım henüz ama Transfer yapılmayacakmış.

ftw;

Beyler kimseyi merakta bırakmak istemem tam onay alamadım henüz ama Transfer yapılmayacakmış.

@ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Gönderilecekler

- Aykut

- Ufuk

- Gökhan Zan

- Hakan Balta

- Serkan Kurtuluş

- Barış

- Ayhan

- Mustafa Sarp

- Aydın Yılmaz

- Mehmet Batdal

Ufuk kalsın hemen harcanmasın.

Balta kalsın çünkü İnsua'yı Liverpool satmaz.Çağlar İnsua gidince ilk 11 de , Balta yedeği.

Serkan gitmemeli.

Sergen cİns bİ adam kardesİm. Patavatsizin Önde gİdenİ. DÜrÜstlÜk her agizna gelenİ sÖylemek degİldİr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt